kico 0 Napisano Septembar 8, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: lugano svicerska Prijavi odgovor kao problematičan prodajem yamahu 125 kubika na stranim tablama 14000 km 1500 eura motor je u dobrom stanju ocuvan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Septembar 15, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan interusuje me posto ima istu masinu kao i moj dt koja mu je maks brzina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Septembar 16, 2008 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Ista moja bvisa!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Septembar 16, 2008 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo novi model, 4-taktna ili je cvaja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Septembar 16, 2008 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je novi model, 2t.... TDR ideeeeee.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 16, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan koliko ide od prilike? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 16, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan koliko ide od prilike? od prilike dok te ne navataju panduri sto vozis stranca ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Septembar 16, 2008 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavisi da li je ustelovana, kakav je prenos, blokade (auspuh, airbox, karb, CDI)[/i], koja je temperatura, na kojoj si nadmorskoj visini, kako vetar duva ;D Ako su sve blokade poskidane i stavljen prenos slican onom na TZRu onda bi trebalo da ide malo jace od 140km/h pod uslovom da te vetar ne odnese ako si visok koliko ja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan Kacarevic 0 Napisano Septembar 16, 2008 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To brutalan motor ... ja sam imao 2003 godiste ...ide to lagano do 120km/h. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Septembar 16, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan dje ona sve ima blokade i kako se micu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Septembar 22, 2008 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Gde se motor nalazi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kico 0 Napisano Septembar 24, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: lugano svicerska Prijavi odgovor kao problematičan motor se nalazi u bijeljini max brizina 140 nema ni jednu blokadu.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Septembar 24, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan da li znas kolko bi to kostalo da se doveze i preregistruje u Crnu Goru,pitam posto jedan moj drug trazi tako nesto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kico 0 Napisano Octobar 1, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: lugano svicerska Prijavi odgovor kao problematičan druze nebih ti znao reci al nije to mnogo skupo moze se to raditi za malo para..ti meni javi.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgmoto 1 Napisano Octobar 6, 2008 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li je motor prodat ili je jos aktuelan? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kico 0 Napisano Octobar 7, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: lugano svicerska Prijavi odgovor kao problematičan nije jos prodan motor..pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...