snowman 1 Napisano Jul 1, 2006 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kad ima chorbe svuda!!! Prijavi odgovor kao problematičan kako da skinem blokadu na mom prdavcu? smara i nece brze od 50 a strucnjaci iz servisa su mi trazili 100E a nece da mi kazu kako! stvarno nemam predstavu. molim za pomoc. nacuo sam da treba jedna zica da se cvikuje ili da se skinu prsteni na menjacu.... aj priteknite upomoc junaci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoM 0 Napisano Jul 2, 2006 U prolazu, 43 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj u auspuhu mozda imas jedan prsten na pocetku :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snowman 1 Napisano Jul 3, 2006 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kad ima chorbe svuda!!! Prijavi odgovor kao problematičan da skinem ceo auspuh i na pocetku grane kod motora ili na kraju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Jul 3, 2006 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Ja ipak mislim da je ta blokada odradjena elektronski, Mozda ia jos neke stvarcice kao to oko alspuha i jos nesto ali prvenstveno elekronski. Nesto neda da bombina roka varnicu ili tako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snowman 1 Napisano Jul 3, 2006 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kad ima chorbe svuda!!! Prijavi odgovor kao problematičan ok, i ja tako mislim samo koga da pitam kako se to skida? ko da mi objasni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Jul 3, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imas sigurno jednu blokadu u prenosu: skines poklopac prenosa, skines maticu koja drzi dve ploce variomata i izvadis prsten koji stoji izmedju i neda da se ove ploce priblize jedna drugoj. Vodi racuna da ne iskrivis ove ploce i da sve jako stegnes posle. Druga blokada ti je u auspuhu. Skini ga pa vidi da li imas prsten koji moze da se izvadi. Mozda ces morati da ga rezes nekako. Takodje, moze da se desi da ima blokadu i u karburatoru, a kod nekih novijih i elektronsku (ali ne verujem da trekker tu ima). Za konkretnije informacije pretrazi net za "derestricting scooter"... Evo imas npr. ovde dosta slika i infoa: http://www.flexistentialist.org/archives/2003/10/28/derestricting_an.shtml Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snowman 1 Napisano Jul 4, 2006 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kad ima chorbe svuda!!! Prijavi odgovor kao problematičan HVALA PUNO! sad cem moci brze da jurim! hehehehehehe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...