M a R k o 411 Napisano Decembar 22, 2020 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Kako poceti a ne ponoviti reci koje su obelezile ovu godinu. Pokusacu to na svoj nacin. Dakle ovo globalno sranje koje nam uvede vandredno sranje i promeni planove do daske uticalo je na sve. Od raznih zelja i priprema se odustalo, al zato se nije cekalo te iskoristismo svaki trenutak uzivati gde se dalo ici. Bosnu, puteve i predele poznajem skoro kao Srbiju, neke krajeve cak i vise. Godinama sam lutao, istrazivao, a sada na tenane zaokruzio donekle pricu. Imali smo vremena, 6 dana se klackali koje kuda, istresali muda po krivinama, zezali za sve marke, kupali, jeli, pili,itd... Da ne kenjam vise, slede dva snimka dok ne izaberem fotke i ne napisem prateci tekst. Uzivajte 17 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2704 Napisano Decembar 23, 2020 Drug član, 1017 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Jer vas to navigacija provela onim uličicama, pred ulazak u Blagaj.Dobri Garmin Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5777 Napisano Decembar 23, 2020 Drug član, 1425 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Браво за видео и кадрове. И ја се каним да склопим снимке и слике од летос са вожње до Неума и назад, ал' кад се сетим пута од Столца до Неума немили ми се да поново гледам. Мали савет око едитовања (на то су и мени скренули пажњу), ова иста музика зна да смањи ефекат целокупног видеа. Ваља је мешати и у неким деловима смањити и пустити неке занимљиве звукове које је камера забележила, а верујем да их је било. Иначе браво за руту и вожњу, види се да сте уживали. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5692 Napisano Decembar 23, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1760 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan , sad vidim da mi je poznata ekipa, u nasem povratku a vasem odlasku, smo sedeli u Visegradu kod mosta, pili pice i upoznali se. Svaka cast, jedva cekam nastavakPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5770 Napisano Decembar 23, 2020 Drug član, 862 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Nista bez Bosne...prelepa avantura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Decembar 23, 2020 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Krmco said: Jer vas to navigacija provela onim uličicama, pred ulazak u Blagaj. Dobri Garmin Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 'Armin citaj, seljaka pitaj. Jeb'o navi 2 hours ago, Marko05 said: Браво за видео и кадрове. И ја се каним да склопим снимке и слике од летос са вожње до Неума и назад, ал' кад се сетим пута од Столца до Неума немили ми се да поново гледам. Мали савет око едитовања (на то су и мени скренули пажњу), ова иста музика зна да смањи ефекат целокупног видеа. Ваља је мешати и у неким деловима смањити и пустити неке занимљиве звукове које је камера забележила, а верујем да их је било. Иначе браво за руту и вожњу, види се да сте уживали. To je montirao neki momak, drug od ortaka koji je snimao. Slazem se za muziku, ja sam predlagao da se ubaci u pojedinim momentima neka sevdalinka, a ne rock uz cevape i detalje po kojima je svima Bosna u srcu. 2 hours ago, Nole Bg said: , sad vidim da mi je poznata ekipa, u nasem povratku a vasem odlasku, smo sedeli u Visegradu kod mosta, pili pice i upoznali se. Svaka cast, jedva cekam nastavak Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Secam se, pozdrav za ekipu. Promasili smo onu kafanu koju ste predlagali, al smo nasli mesec dana posle. Odvratniju jagnjetinu nismo jeli. Nama iz Sumadije su kriterijumi visoki, razmazile nas domace pecenjare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Decembar 23, 2020 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Пошто сам мало слушао утиске уживо од 2/3 учесника, једва чекам слике. Браво синовац Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5692 Napisano Decembar 23, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1760 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice prasetine, tu nema dileme, sumadinci na prvom mestu. Sto se tice jagnjetine ipak msm da je Romanija i Hercegovina neprikosnoveni. Prvi put cujem iskreno da se nekome nije dopala jaga na Jablanici ali ajd ukusi su razliciti i nek si odlucio da napises nesto lepo je da ostane zabelezeno. Poz za ekipu iz Ml. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1338 Napisano Decembar 23, 2020 prisutan, 1156 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ,lijepa vožnjica!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Decembar 24, 2020 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Pre svakog puta treba proveriti vozilo,brzinski odraditi generalnu. To se radi na svojstven nacin. Malo danju, malo nocu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Decembar 24, 2020 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan I tako prodje mnogo dana i noci, jel. Tj prodje vandredno sranje, i ovaj glavni medju nama, Mr Glavonja dozvoli raji da malo zivi,te raja kao pustena s lanaca. Pohitali svi kao da je sudnji dan. A nama sudjena Bosna svake godine,svuda idi al u Bosnu obovezno. I obavezno pokisni. Ne pamtim da sam isao u Bosnu, prolazio kroz istu, ma pricao o Bosni da nisam pokisao, i to dobro, do gaca, ma kardan navlazio...ne moj, mopedov. Nemam ja kardan, neku bedu za zlu ne trebalo. Sta se odma bacate na one stvari. Cccc Krenusmo jbt.Po 209 put ove godine, preko Rudnika,gore pauza da ubacimo nesto u kljun, ili sto kaze ortak, da izedemo neki k....Dalje ibarskom, malo leva malo desna krivina i eto nas, caskom. "Sevdisasmo na sred mosta, Sokolovic Mehmed Pase" Guzva do jaja, sunce ubija. Upoznajemo momke iz Bg, tri skutera, vracaju se sa puta. Razmenjujemo iskustva, pozdravljamo se sa ekipom i krecemo. A iz pravca Mokre Gore, crnilo. Mrak. Sta sam rekao, pranje muda u najavi. I kardana. Gas dalje... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Decembar 24, 2020 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam predstavio veselu trojku. Trojka, a? Nije lose da su dve zene + ja, al ovako, neka... kazu da boli. S leva na desno. Moja malenkost (vozim onaj motor) da ga ne spominjem, ode tema u drugom pravcu... Laza, najstariji al najmladji (Kirbi 650) Aki (klavijature 800) Iz Visegrada naatavljamo dalje ka Foci, nema guzve bas uzivamo.Penjemo se na Tjentiste. Tu pravimo pauzu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Decembar 24, 2020 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan . 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6076 Napisano Decembar 24, 2020 Drug član, 2083 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci, bas fina akcija i snimci ! Ja takođe mislim da je još lepše kad se u pozadini čuje i zvuk motora, ali i ovako je super. Nisam znao da je Una ovako lepa. Gde je ova polazna tačka za rafting, promaklo mi je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Decembar 24, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1999 Napisano Decembar 25, 2020 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan U Bosni i Hercegovini kao da svaki grad ima reku i vodopad a Una je biser Krajine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 374 Napisano Decembar 25, 2020 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6305 Napisano Decembar 25, 2020 Drug član, 1406 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Sveta 5. said: U Bosni i Hercegovini kao da svaki grad ima reku i vodopad a Una je biser Krajine Una, Unac, Sana, Pliva, Ribnik,Buna, Neretva, Sutjeska, Vrbas, Janj, Tara, Drina i jos desetinu manjih i vecih reka sa kraskim izvorima za koje ne mogu da se setim... U Srbiji na dva tri kraska vrela i to manja. Jedino je problem sto se nekontrolisano gradi i ispustaju fekalije u neke od tih reka. O smecu da ne pricamo. Svaka cast za putopis i video, dobro ste proveli te dane, vecno ce vam ostati uspomena. A sto je najbolje, moze da se ponovi, boze zdravlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6088 Napisano Decembar 25, 2020 Drug član, 4162 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Una, Unac, Sana, Pliva, Ribnik,Buna, Neretva, Sutjeska, Vrbas, Janj, Tara, Drina i josA dije bolan Bosna ...Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Decembar 25, 2020 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Iako znam detalje o naostrio sam se za još slika i predela iz Bosne i tvog srca, da se zagrejem lepatama u ove zimske dane i bravo za veseli trojac poslato preko one stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Decembar 26, 2020 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Laki je atletske gradje,sto se da videti na slikama, te je lako preskocio 1000 stepenika do spomenika. Povremeno paljenjem prednje vuce. Izdrzao je. Jes da nam je posle je. bao sve po redu al prezivesmo. Nakon krace pauze na Tjentistu nastavljamo dalje. Sunce ubija, zelja velika ali polako stize umor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Decembar 26, 2020 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan U Nevesinju stajemo na pojilo, blizi se kraj danasnje voznje Sat pokazuje preko 400km,sto je mnogo mnogo je, bar za mene. Do sutra Svracamo na Vrelo Bune, ladimo jaja, sabiramo utiske i parkiramo mopede. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Decembar 26, 2020 Drug član, 996 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, el classico said: A dije bolan Bosna ... Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Bosna je na zalost unistena rijeka. Ptelijeo izvor a o da od Sarajeva katastrofa prljava. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Decembar 26, 2020 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Mopedi na sigurnom, a mi nastavljamo dalje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Decembar 26, 2020 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan "Cudna jada, od Mostara grada" Bukvalno je bilo tako. Naviknut na atmosferu iz ranijih poseta, potpuno sam zatecen. Svi znamo kakva je situacija ali pojedini delovi izgledaju sablasno. Tuga... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...