Jump to content

Moto Zajednica

Padoh danas prvi put!

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 333 postova
  • Motocikl: KTM 1090 Adventure R

Eh, osvanuo u Podgorici lep dan (a kazu da ce ceo septembar biti lep) pa odlucismo da ga iskoristimo. Drugar ne Piaggio Beverly 250 i ja podjosmo na Karuc, selo na obali Skadarskog jezera, jedno 15 km od Podgorice... I do tamo je sve bilo ok, al dok smo se vracali, ja odlucih da isparvim jednu od krivina i sa jedno 40 na sat, padoh na levi bok i sleteh u jedan mali kanal pored puta (kan necu sa Space Director-om na more, ko mi je kriv). Srecom, iako je bilo 40 stepeni nosio sam, pored kacige, i jaknu. Prilikom pada sam udario vrhom kacige koji stiti bradu u asfalt.. Uglavnom, sve je proslo sa malo ogrebanim levim dlanom, malim otokom na levom kolenu i sljomljenim migavcem (koji je vec popravljen). :) Sve u svemu, super sam prosao, a opremu od sad nosim svu, taman i da je 100 stepeni :) Bice i slika sa jezera, a bogami i motora u kanalu, samo da ih drug skine sa telefona... Sreca u nesreci je da mi je drugar lekar :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1738 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Drago mi je da se sve fino zavrsilo na kraju....jebi ga za minimalno drljanje dlana i zmigavca mi je zao, al suma sumarum bio je tvoj srecan dan.

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

Ako je prvi put, nije moglo bolje !  ;)  Cena nije velika, ali iskustvo jeste sigurno. Zelim ti da ti sto pre zarastu junacke rane !!  :)

• Svrati ponekad, 209 postova

Druze svi smo mi to prosli i hvala bogu jos uvek postujemo jer neznam kakva je veza tamo gore vervatno brzi net al da neprobamo jos mnogo godina ,malo sale i sarkazma ali prvi put je opomena da mozda drugog puta i nece biti

.

Uzdravlje neka zarastu rane junacke i sto ja imam obicaj da kazem PAMET U GLAVU DUPE UZA ZID

• Drug član, 1442 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SDR V3

Sve u svemu, super sam prosao, a opremu od sad nosim svu, taman i da je 100 stepeni :) Bice i slika sa jezera, a bogami i motora u kanalu, samo da ih drug skine sa telefona... Sreca u nesreci je da mi je drugar lekar :)

Uvek mora da bude jednom prvi put  :D

Ovo mi se sviđa za opremu jer to slušam godinama ko je god pao i odrao se od tada kaže nosim sve i na 40 stepeni.

Ja to podržavam tako i treba da bude.

Kada birate opremu  birajte adekvatnu za deo sezone koji vozite, gledajte koje protektore ima i gde ih ima.

To mnogo pomaže i može da malo čoveka sačuva ozbilnijih povreda prilikom pada.

Moj savet takođe jer vidim da mnogi to nemaju protektori za pantalone u zoni kukova bočno veoma su važni.

Mnogi kažu nije važno ali nije važno dok se ne oplaviš ili ne daj bože nešto ozbiljnije.

Za druge protektore da ne pričam..

Zaštita abdomena takođe je važna pa ko može da koristi i to je moja preporuka

• Drug član, 3087 postova

Kopljas би могао да нам да савет, парафразу на онај из цртаћа Чарли Браун: "Говори тихо и носи пса са собом." - "Вози полако и води доктора са собом.".

Фала Богу да је тако прошло.

• Zainteresovan, 542 postova
  • Motocikl: GS

Druze moj, od sada samo lagano i opremu na sebe. Ne mogu da kazem da je dobro, ali kako je moglo biti ovo je super. Zelim ti brz oporavak a makinu ces vec popraviti.

• Svrati ponekad, 333 postova
  • Motocikl: KTM 1090 Adventure R

Dobro je proslo.. Slomljeni migavac je odmah popravljen, koleno me malo boli ali nsita strasno. Ja inace nosim jaknu uvek i kacigu naravno. Ovaj put sam se odlucio bez rukavica i padoh :) Mada kad postavim slike, videcete da je sve to proslo super :)

• Svrati ponekad, 111 postova

... ja odlucih da isparvim jednu od krivina

Sto jes' - jes' ... vidio sam ljute rane ... dobro se nosi sa njima ... a sto se tice ispARVljanja ... mora da je i tastaturu nosio sa sobom na put, pa mu je malo pobudalila  ;D ;D ;D

• Svrati ponekad, 179 postova
  • Motocikl: KAMILA

svi smo to vec prosli neki bolje neki gore ...... drago mi je da si ok !!!!!bez opreme nikud jer kako kazu kada vec ides u rat onda budi maximalno zasticen.....tipa pancir u nasem slucaju kornjace, slem...kaciga itd itd!!!!nadam se da sledeceg puta nece biti!!!pozdrav!!!let there be brotherhood!!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja