Zverka 4 Napisano Jun 30, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan e pa narode red je da se i ja malo pohvalim , dakle uzet je prekjuce .... i iskreno nisam ocekivala da je cvaja takav motorin (jos se prilagodjavam ) :oops: :oops: :oops: pa aj i ja da se pohvalim za sad vam je dosta nije bog zna sta al .... to je bila jedina opcija da se vratim na 2 tocka... mada cvaja je do bola....stvarno ovakav motorin nisam ocekivala ... jest mali al .....zvrk kako mi stoji a???A???A??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Jun 30, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Èestitam, odlièno ti stoji. Tebi je lako, šta god da voziš ljudi æe reæi: "Vidi kakva Zverka!" najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Jun 30, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: faja faaajaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Jun 30, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Srecno da ga vozis i da se nauzivas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jun 30, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan :shock: Bash je lep! :pivo: SRECNO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jun 30, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lijep?! Ma 10 puta je ljepsi kad je Duca na njemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jun 30, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Koncacno neces morati da brines oko posete skupova. Salu na stranu, motoric super izgleda, taman pristajete jedno drugom, bez zajebancije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jun 30, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Motor je totalno dobar :kul: Cestitam! :biker: :bouncefire: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 30, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Duco, ja motor jos nisam video. tu su neke slike ali ne verujem ja dok ne vidim to da ide i da ga ti vozis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1712 Napisano Jun 30, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam i ja. Nego, sta su ti matorci rekli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Jun 30, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Oooooooo pa cestitam stvarno dobro izgleda motoric Dolazim uskoro da ga vidim live Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 30, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ma 10 puta je ljepse kad je Duca na njemu Imas pravo! Sve je lepse kad je Zverko na :twisted: nj... pa i motorcic :roll: Uzdravlje jahanje svaki dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan 0 Napisano Jun 30, 2006 U prolazu, 40 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan :thumbs_up: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengur 0 Napisano Jun 30, 2006 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: beograd/SRBIJA Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam.....! P.S.Jel ovo Yamaha RD??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Jun 30, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Cesstitke, da ga dobro voziss. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Jun 30, 2006 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ha ha snimite vi taj blazeni osmeh na slici .to druzee moj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Jun 30, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan josh i chrven na radoS`.. Da bog da se dobro slagali i dugo druzili. P.S. ochem i ja jedan :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jun 30, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Duco, nek ti je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Jun 30, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke Duco! Nakon poziranja, kacigu na glavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 1, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke Duco! Nakon poziranja' date=' kacigu na glavu [/quote'] Ovako jeste lepse, ali kaciga glavu cuva! Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Jul 1, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan e kako ce sad skupovi dobit totalno drugi oblik Zverko, ne zna se ko kome ljepse stoji srecno!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Jul 1, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, super ti je bajk :biker: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Jul 1, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Fino,extra ti stoji! P.S. da uporedimo jednom cwaje,a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Jul 3, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan pravi ste momci hvala od srca elem motorin je jamaha rd ...125ccm... izvinite od uzpaljenosti nisam imala kefala da znam da treba da kazem koji je motorin ...matorani ...pa sta da kazem bata ih je prvo vece ocelicio ...produzio krivini (nije znao kako da zakoci ) pa je reko komsiji "dobro vece "heheh sve je ok pihvaceno matorani skapirali .... jos mi ostaje samo pali i vooooooooziiiiiiiiiiiiiiii masinica uopste nije naivna kako izgleda :oops: :oops: :oops: zabac druze moj mogao bi nekad i da blebnes onako usput da vidis makinicu ljudi ja uzo motoooj :bouncefire: :bouncefire: :bouncefire: :bouncefire: :bouncefire: :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Jul 4, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Svaka csat na motor!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...