Jump to content

Moto Zajednica

Vajska 2005

Recommended Posts

• Navigator, 1801 postova
  • Motocikl: Papričica :)

Sve u svemu, predivno mesto za susrete, ali naravno sve to ima svoje kompenzacije, pogotovo kada susret organizuju NS Riders-i. Naime, ulaz je bio 250din, uz koji ste dobili kafu i pasulj. Uzmete na primer indjiju, u kojoj je ulaz kostao 200din po motoru(novosadjani vec tradicionalno naplacuju po osobi), a dobili ste i rucak i veceru a da ne pricam o kolicini i kvalitetu bendova koji su svirali. U Vajskoj je svirao jedan dobar bend, doduse stvarno dobar, ali jedan; dobijali ste rucak(pasulj) i ujutru jednu jaaako losu kafu. Da izuzmem to sto je padala kisa, posto sa tim organizatori verovatno nista nisu imali. Susret je stvarno na dobrom mestu, i da je bilo bolje vreme,verovatno bi bio fantastican, ali NS Riders-i su ipak po meni najbezobrazniji klub na nasim prostorima.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Vlasnik sajta, 5391 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

E, bas mi je zao sto nisam do sad tamo bio... Zvuci kao lepo mesto!

Imas li nekih slika mozda? Bilo bi lepo da vidimo kako to izgleda... :)

Pa u mom aparatu je bilo samo slika sa puta, ali valda ce mi ostali poslati koju fotku, pa cu nekako vec da je prikacim. MAda mislim da je najbolje da odes na sajt NS Ridersa i tamo pogledas.

• Svrati ponekad, 240 postova
  • Motocikl: CBR 1000 F krmačica

Vajska je uvek bila do bola jezerce sumica za satorce a i motelcic za one sa slabijom besikicom cijena 600 kinti sa doruckom (sto ne znaci da mi je slabija besikica )

• Zainteresovan, 981 postova

Mesto jeste fenomenalno!

2004 je bilo jako mnogo motora i sijalo je sunce pa smo ga maksimalno iskoristili za kupanje u jezeru.

2005 je padala kisa nonstop od kako smo dosli i ceo susret presedeli u motelu! A onda u nedelju ujutro pred polazak sunce i nijednog oblacka!

Organizacija je odradjena jeftino ali sasvim solidno!

nema bine vec bendovi sviraju na prikolici od kamiona, wc ohhhh boze bolje da ga nema nego onakav.

Moram da napomenem da smo ja i par drugara prosle godine ostali bez rucka jer je nestalo pasulja pa nam je organizator ponudio da biramo bili sta iz menija lokalnog restorana!

Prosle godine je bilo do jaja druzenje iako je non stop pljustala kisa i nije bilo kupanja. Inace, stvarno predivno mesto. Ove godine sigurno idem ponovo.

• Svrati ponekad, 426 postova

Prosle godine je to bilo cini mi se za vreme trajanja Exit-a, znam da sam se dosadjujici vozikao do Vrbasa i da je i mene i gomilu nekih likova sto su bili na moto skupu uhvatila kisa... :(

• U prolazu, 44 postova
  • Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7

Ljudi Vajska je odlicno mesto(samo da ne pada kisa),ima motora iz Hrvatske,Bosne...

2004-Lepo vreme,mesto,organizacija(Pozdrav Zlaji),

2005-je kisa sve pokvarila,a i taj dan je gorivo poskupelo :(

ove se nadam bice bolje.Vidimo se.

• I=U/R, 2061 postova
  • Motocikl: Transalp `97

Ja sigurno krecem u petak popodne oko 5 sati!Prosle godine je bilo super,a moglo se i kupati,sto su neki i ucinili,a i ja sam.

Mesto je stvarno super!

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja