cagivamito 4 Napisano Septembar 10, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da trke nema, vojska ne daje stazu zbog tragicne pogibije gledaoca na prosloj auto trci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Septembar 10, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da nema trke u Kraljevu, kada nije ni trebala da bude. Ne znam otkud nekom ideja da se vozi trka u Kraljevu, kada nije ni bila u kalendaru, niti je zakazana. Za 14.09.08. je bila zakazana trka u Batajnici, koja je otkazana. Dali neko moze da slika stazu i da okaci slike tj, sve krivine i pravce.Nemogu nigde na netu na da nadjem oblik staze i slike ili snimke.Sve to mogu da nadjem jeod auto trka.Nije valjda da motori voze potpuno istu stazu. Ja ću pokušati rečima da ti objasnim: Vozi se levi krug. Start je na donjem pravcu koji se nalazi bliže kućama na snimku iz balona. Na poslednjoj "raskrsnici" je šikana, posle koje dolazi velika krivina levo. Voziš gornjim pravcem i na 3.raskrsnici ide se levo, pa odmah 1.desno. Vozi se pravo pored ostrva i ostrvo se prolazi sa dene strane( šikana ), zatim se ide 1.desno, 1.levo, pa velika krivina pored boksa. Nadam se da si uspeo da razumeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Septembar 10, 2008 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan trka je trebala da bude. i ja sam obavesten jos pre 7 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9554 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 4394 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da nema trke u Kraljevu, kada nije ni trebala da bude. Ne znam otkud nekom ideja da se vozi trka u Kraljevu, kada nije ni bila u kalendaru, niti je zakazana. Za 14.09.08. je bila zakazana trka u Batajnici, koja je otkazana. Dali neko moze da slika stazu i da okaci slike tj, sve krivine i pravce.Nemogu nigde na netu na da nadjem oblik staze i slike ili snimke.Sve to mogu da nadjem jeod auto trka.Nije valjda da motori voze potpuno istu stazu. Ja ću pokušati rečima da ti objasnim: Vozi se levi krug. Start je na donjem pravcu koji se nalazi bliže kućama na snimku iz balona. Na poslednjoj "raskrsnici" je šikana, posle koje dolazi velika krivina levo. Voziš gornjim pravcem i na 3.raskrsnici ide se levo, pa odmah 1.desno. Vozi se pravo pored ostrva i ostrvo se prolazi sa dene strane( šikana ), zatim se ide 1.desno, 1.levo, pa velika krivina pored boksa. Nadam se da si uspeo da razumeš. Hvala doctore i patak na objasnjenju i slikama.Staza nije nista narucito,mada poligon ne daje nikakve mogucnosti za malo drugacije konfiguracije.Iz nekih slika i ovog sto ste mi napisali jer opasna staza.Mada ja vozim ovde izmedju zidova skoro na svkoj stazi.Ali automobilske gume na izletnom mestima su smrt za motorsistu,kao i bandere oblozene gumama i jednom balom sena je kao betonski zid.Pa me ne cudi zasto ljudi ginu.Ja da budne iskren zelim da dodjem na jendu trku sa svojim motorom ali me organizacija zeza non-stop.Nemogu da verujem datumima jer se stalno menjaju.JA treba da organizujem prevoz motora,opreme,alata..........itd.I to kosta iz Kanade za Srbiju.Nebi zeleo da dodjme i da kazu e pa trka je otkazana ,a ja moram nazad za 10-k dana.Kad organizacija bude bolja i ozbiljnija.Eto mene sa svim cirkusom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Septembar 11, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jedina trka na koju možež da se osloniš je ona koja se boduje za Istočno Evropski šampionat, jer kad bi nju otkazali, morali bi da plate veliku novčanu kaznu. Takva je zakazana za 28.09.08. u Batajnici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9554 Napisano Septembar 11, 2008 Drug član, 4394 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Nista ove godine ,ali videcemo za sledecu.To mora da se planira malo duze s moje strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Septembar 12, 2008 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Nista ove godine ,ali videcemo za sledecu.To mora da se planira malo duze s moje strane Ma da, sad si postao ozbiljan igrac. ;D I dajte celni ljudi iz saveza ili ko je vec odgovoran za ove stvari, napokon se dogovorite sta i kako, ako nista da mozemo da ugostimo gospodina Racunicu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Septembar 12, 2008 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Cao drustvo Danas me zvao Marko Cenejac i rekao mi je da se trke odrzavaju 27 i 28 (bice dve trke) ovog meseca u BATAJNICI.Jedino se jos nezna sigurno dali ce 26-og u petak biti trening i kvalifikacije.Kaze da su se na sastanku 100% dogovorili za termin trke.Ako on laze lazem i ja ;-) al neverujem.... posto vozimo (sin i ja...2 Dosljina) za njegov klub MOTOSTARS.Javljam vam jos tacno sta ce odluciti za petak. 1. 1 JOVANOVIC Branislav Duka Racing----- 10 krugova 2. 96 JOVANOVIC Zoran MK sts racing------ +00:00.788 3. 80 RADOSAVLJEVIC Vladimir Duka Racing- +00:03.146 4. 8 STOJKOVIC Dejan Divlji-------------- +00:10.068 5. 102 MILENKOVIC Ivan Katapult---------- +00:22.751 6. 10 DIMITRIJEVIC Milan Divlji---------- +00:22.981 7. 44 PERISIC Nenad Dijamant------------- +00:23.326 8. 99 TINTOR Drazenko Tintor racing team- +01:13.776 9. 5 DOSLJIN Sasa Motostars-------------- +01:14.711 10. 18 RADOJEVIC MilaN Divlji------------ 9 krugova 11. 11 SIMONOVSKI Nenad Tumac------------ 9 krugova 12. 4 DOSLJIN Danijel Motostars---------- 9 krugova 13. 74 VELJKOVSKI Eftom Tumac------------ 8 krugova 14. 111 SOKOLA Stevan Motostars---------- 3 krugova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9554 Napisano Septembar 12, 2008 Drug član, 4394 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Nista ove godine ,ali videcemo za sledecu.To mora da se planira malo duze s moje strane Ma da, sad si postao ozbiljan igrac. ;D I dajte celni ljudi iz saveza ili ko je vec odgovoran za ove stvari, napokon se dogovorite sta i kako, ako nista da mozemo da ugostimo gospodina Racunicu!!! samo ti zajebavja mixa ali ti ces biti water boy kad ja dodjem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Septembar 12, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan mcm-racing, hvala na informaciji, i zole vozi batajnicu tad. Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...