ducati unlimited 0 Napisano Septembar 6, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Dali ima neko informaciju ko radi pancir creva u Pancevu, eventualno Beogradu koliko bi mogla da kostaju za Yamahu yzf 600r ili neka gotova teflonska ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Septembar 6, 2008 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino znam da onaj Segedincev radi hidrauliku u Pa, to ti dodje negde preko puta stare Utve, ali ne znam da li radi bas za motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Septembar 6, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Boban sajle Beograd, izadje oko 2500 - 3000 dinara za prednju kocnicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 6, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Tako vas volim kada ste expeditivni svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Septembar 6, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Septembar 8, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan kazi ovima u bobanu da hoces da ti pocinkuju krajeve, poceli su da fusere, kao nesto prefarbaju ali ti je sranje, ja radio za jamahu, oko 3400 prednja i zadnja kocnica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Septembar 9, 2008 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam zvao Bobana za crevo 1.20m za KLE500 i cena je kao što neko reče 2500-3000din ali posle nađoh na internetu za 38eur Spiegler pa sam kupio tamo. Ne znam kako Boban to radi, neka neko kaže svoja iskustva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 9, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Zimus sam kod Bobana pravio pancir crevo za KLE dužine 1.20m i veoma sam zadovoljan izradom. Cena je bila 2100 dinara sa pocinkovanim krajevima, to su me pitali da li hoću da urade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Septembar 9, 2008 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Zimus sam kod Bobana pravio pancir crevo za KLE dužine 1.20m i veoma sam zadovoljan izradom. Cena je bila 2100 dinara sa pocinkovanim krajevima, to su me pitali da li hoću da urade. Odlično, a vredi staviti na KLE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Septembar 11, 2008 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Ja sa bobanovim cevima imam lose iskustvo. Doduse nisam radio creva za motor, ali sam koristio njegove cevi za kocnice na golfu i pukla je posle dva meseca. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Septembar 20, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Imas kod Mikice plastike u Pozarevcu originalna KTM-ova raznih duzina i boja!!!!!!!1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 21, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan daj mi Mikicin br na pp ako nije problem i ako znas orjentacionu cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Septembar 21, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan daj mi Mikicin br na pp ako nije problem i ako znas orjentacionu cenu Nabavicu ga u toku dana!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 21, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Citat: ducati unlimited danas u 13:38:42 daj mi Mikicin br na pp ako nije problem i ako znas orjentacionu cenu Nabavicu ga u toku dana!!!!!! Zahvaljujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Septembar 21, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sa bobanovim cevima imam lose iskustvo. Doduse nisam radio creva za motor, ali sam koristio njegove cevi za kocnice na golfu i pukla je posle dva meseca. Pozdrav Hmm i ja bi radio za moj, ali me ovo brine.. Valjda nije toliki pritisak na mom motoru kao i na autu.. :-\ Vladica 69 smanji uzvicnike!!!!!! ;D ;D ;D Sala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...