AreOut 8 Napisano Jun 29, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo drndate te masine i stavljate glasne auspuhe ne mozete ribu da zbarite na normalan nacin, ne date bre ni ljudima da spavaju ne moze da vam se digne bez motora sramota vas je pjeske da idete ili kolima, motore ni za sta ne koristite osim za kafice mislite da ste mladji i ljepsi s njima pi kakvo dno covjek mora da bude da bi bio bajker. Btw http://cdn.bjbikers.com/images/imported/fp/enXlj_dsc000193he.jpg stigla prije neki dan YEEEEEEEEHAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! :fcab: :fcab: :fcab: (morao sam prvo veceg da iznenadim izvinte sto nisam prije obavijestio cijenjenu skupinu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Jun 29, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Lep motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jun 29, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Da te dobro sluzi i sve ono sto ide uz to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Jun 29, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam.. Da ga sa srecom vozis :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 29, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom sve cestitke junacino!!! :kul: Bice ovo jedna doooobra moto sezona u CG-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 30, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Interesantan bajk, samo mlogo lanaca na malo prostora... :-k :misli: Uzdravlje!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Jun 30, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast lepa ...... ma sta ja kakim prelepa..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidak 0 Napisano Jun 30, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan E pa junacino, nek ti je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jun 30, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, i da te dobro sluzi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9994 Napisano Jun 30, 2006 Drug član, 4482 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan neka te sluzi i da se navozas samo tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jun 30, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan E NEKA!!! ...nek te sluzzi u zdravlje! ps.a shto bela boja.... :-k ...da ti neshto ne planirash :idea: :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jun 30, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha ne jos ne jos, ako si mislio na zenidbu Mada nikad se ne zna kad guma moze da pukne, zato oprezno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jun 30, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan ....Mada nikad se ne zna kad guma moze da pukne.... :mrgreen: :ANAL: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Jun 30, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam i srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Jun 30, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Eto, jos je i ovaj mamlaz kupio bajk... Sad smo kompletni Cestitam i da iskoristis lepo ovu drugu polovinu sezone 2006 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Jun 30, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 30, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e zdravo da ga vozis a i on tebe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jun 30, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eto' date=' jos je i ovaj mamlaz kupio bajk... Sad smo kompletni Cestitam i da iskoristis lepo ovu drugu polovinu sezone 2006 [/quote'] Nemoj ti meni mamlaz :twisted: E tako vam je to ljudi VFRku vozim a XX je ostala u snovima tj. kod bivseg TLovca, ko mi kriv kad imam tu manu da ne volim da dugujem No dobro, bar znam da je ovo moje i da sam ga sam zaradio tako da cu ga valjda vise i paziti Sta da vam kazem, motor se bas slatko vozi - brzi, sporiji, laksi, tezi, jaci ili slabiji mi od ovoga ne treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDoctor99 0 Napisano Jun 30, 2006 U prolazu, 45 postova Lokacija: Lapovo, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Puno bezbednih kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Jun 30, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju da ga voziš! Jel ti to V2 za offroad? najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jun 30, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan V4 gear driven cams, je li neko rekao Desmosedici RR?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Jun 30, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Jos ti treba jedan V2 za off road i jedan V5 za on track Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jun 30, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije frka reko mi Hayden da mi poklanja RCV a za V2 cu se snaci nekako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengur 0 Napisano Jun 30, 2006 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: beograd/SRBIJA Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam....!Sa srecom........! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Jun 30, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan chestitam. Interesantna boja, ne deluje previshe pandurski ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...