BusMan 2025 Napisano Novembar 21, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Profesore, mogu Vam samo jos jednom reci: HVALA !! Bilo je divno citati tvoj putopis i gledati tvoje fotografije (pardon, Vase fotografije ) Dr.Chala kaze da si smorio kolicinom, a njegov 'NORGE' na 13 strana ! ;D ;D A ja kazem da je vreme da se vratim na prvu stranicu !!! ps. Ne znam samo gde mi se izgubi par iz klupe ?!? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Novembar 21, 2008 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na lepim recima. Trudio sam se da ne davim previse ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6118 Napisano Novembar 21, 2008 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...pa sad.... ;D Ma šalim se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
galeb 2 Napisano Novembar 22, 2008 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :o :o ;D Naznam sta reci posle ovoga. Odusevljen sam . Samo me zanima da li si sve ovo isplanirao pre puta ? Svaka cast. Inace ja sam veliki ljubitelj istorije tako da ova istorijska mesta mislim ....... :o ........super Eh..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Novembar 22, 2008 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Smajseru :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mich 0 Napisano Novembar 23, 2008 U prolazu, 45 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast!!! Uzivao sam u svakoj reci i slici. I ja cu kad porastem obici sva ta mesta. :'( Hvala ti na velikom trudu, sto si i nama omogucio da uzivamo u tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Novembar 25, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Citao ja ovo i dosao do sizea i konacnog zakljucka ovog putovanja: STROM JE ZAKON! ;D Inace,da li trosi ulje samo na 180km ili inace trosi,to je jos neutvrdjeno a ja cu o tome postovati kada sa ovim mojim predjem barem 5000 km.A za njena inace nisu brzine preko 140km/h.Moze, ali vibracije su vece a vetar zeza.Po meni,trosenje ulja zavisi od tipa ulja.U Servisu su mi preporucili polusintetiku jer kazu da sintetiku trosi. Ali sam ipak sipao punu sintetiku// Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Novembar 28, 2008 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Ja od pocetka sipam sintetiku i nikad mi nije pio ulje sem kad ga natovarim 'ko cigansku cergu i ''silujem'' preko 160km/h (a to je veoma retko). Nisam osetio neke vibracije na ovoj brzini, a sa MRA vetrobranom vetar ''preskace'' preko glave suvozaca vec od 120km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Novembar 28, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Nisam osetio neke vibracije na ovoj brzini, a sa MRA vetrobranom vetar ''preskace'' preko glave suvozaca vec od 120km/h. Blago tebi pa nemas 191 cm visine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 9, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Posto znam da je skromnost jedna od najvecih vrlina mog drugara i covekoljuba Smajsera, a smatram da to nije razlog da ostanete uskraceni za ovakav fantastican clanak, dajem sebi za slobodu da ovde okacim sken putopisa koji je izasao u Telegrafu. Jos jednom nas je nas neustrasivi ADV rider, koji ne zna za strah, zaduzio svojim angazovanjem na promociji motorciklizma Svaka cat druze!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Decembar 9, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si me podsetio, sa uzivanjem cu ponovo procitati ovaj putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran 0 Napisano Decembar 13, 2009 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa profesore...veliko hvala sto si to podelio sa nama i cestitam na trudu koji si ulozio...pa ko ima usi cuce...ko ima oci videce.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Decembar 14, 2009 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vama na lepim recima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Decembar 14, 2009 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Putopis je fenomenalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6118 Napisano Decembar 14, 2009 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ih kaki si Šmajseru na sliki, k'o upisan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Decembar 14, 2009 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Ih kaki si Šmajseru na sliki, k'o upisan Zadrigo 'ko vepar pred 29.Novembar ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 14, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ih kaki si Šmajseru na sliki, k'o upisan Zadrigo 'ko vepar pred 29.Novembar ;D ;D Sazreo si fizicki za propeler... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Decembar 17, 2009 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan fANTASTIČNO... Čovek spojio struku sa uživanjem... Ovo mu dođe kao lektira putopisanija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijelnk 1 Napisano Decembar 22, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Knezevac Motocikl: Bmw F650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast....procitao sam iz cuga od do pa,ni moj profesor iz istorije ovo sve nezna,opet kazem svaka cast i nemoj sledece godine da nas uskratis za ovako lep i poucan putopis!!! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Decembar 29, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan E, pa procitah ga i ja. Poprilicno sam se iznenadio kad sam vidio datum pocetka pisanja. Malo kasnim. Drago mi je da je neko obisao i ovakva mjesta. Cas istorije je za 5. I inace volim kad neko od "nasih" putnika prilikom pisanja svog putopisa da sto vise podataka ovoga tipa. Bas mi je "sjelo", pogotovo u ovo doba godine. Iznenadio sam se kad sam u onom mjestu koje se pise"Bois" na markerima za visinu vode vidio da 4, 9, 14, 19 napisane rimskim brojevima pisu drugacije nego kako smo mi ucili. Cak se i tebi otelo pa si u tekstu tako i napisao. Ni ovo nije zamjerka. Meni se mnogo dopalo i mars-ruta i cas istorije i cas arhitekture... Mogu samo da kazem svaka vam cast Herr Smajser!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Januar 28, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Putopis je odličan, a zadivilo me je i što ima jedan kulturno istoriski osvrt. Ja planiram da odem do Rusije do Kurska da vidim kako je u mjestu Prokhorovka, tada inferiorni tenk T-34 SSSR pobjedio Panthera, Panzera i Tigra uzdanice Trećeg rajha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Januar 29, 2010 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram da odem do Rusije do Kurska da vidim kako je u mjestu Prokhorovka, tada inferiorni tenk T-34 SSSR pobjedio Panthera, Panzera i Tigra uzdanice Trećeg rajha. To je i moja sledeca planirana ruta. Brest-Litovsk,Harkov,Kursk,Prohorovka,Staljingrad itd.... Problem je samo u tome sto zelim da u njoj posetim vecinu mesta iz velike Barbarosa ''turneje'' ;D a prostranstvo preveliko za samo 2-3 nedelje slobodnog vremena, koje mogu da ''namaknem''. A i ne ide se ka SSSRu na Suzukiju...mora se imati bokser motorce ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Januar 29, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram da se uputim do Kurska možda i sa Hondom cbr 1000f, a sa Stromom bi smijo i do Vladivostoka ladno preko Mongolije. Ako bog da i sreća bajkerska možda se negdje i sretnemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Januar 29, 2010 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram da odem do Rusije do Kurska da vidim kako je u mjestu Prokhorovka, tada inferiorni tenk T-34 SSSR pobjedio Panthera, Panzera i Tigra uzdanice Trećeg rajha. To je i moja sledeca planirana ruta. Brest-Litovsk,Harkov,Kursk,Prohorovka,Staljingrad itd.... Problem je samo u tome sto zelim da u njoj posetim vecinu mesta iz velike Barbarosa ''turneje'' ;D a prostranstvo preveliko za samo 2-3 nedelje slobodnog vremena, koje mogu da ''namaknem''. A i ne ide se ka SSSRu na Suzukiju...mora se imati bokser motorce ;D ;D Ma sta ces tamo, dodji uvece na pivo ispricacemo ti sve, pogledas slike, gde da se grcis do tamo ;D ;D ;D I da znas da propeler ne ide kroz Rusiju, ne mogu da dobace do Vladivostoka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Januar 29, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju vidim da se dobro razumiš u motore, odnosno dobro znaš koji mogu da idu kroz Rusiju a koji nemogu. A pivo nije problem bar meni, javi se na nekom moto skupu pa da popijemo koju "PIVU" . Može i 30.1.2010 u Obrenovcu na moto žurci. Aco IL PARADISO I. Sarajevo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...