Jump to content

Moto Zajednica

Parts Canada Superbike Championship -Shannonville 29-31 August

Recommended Posts

• Drug član, 4497 postova
  • Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори

vozio sam zadnju trku Kandskog sampionata u Shannonvillu 2 sata severno od Toronta.Bilo je cupavo pa za pocetak evo par slika

Sve je bilo spremno za trku. Ekipi su se u medjuvremenu pridruzili iz Hamiltona Dane, Tomo i Sinisa, te iz Nijagare Milos i drugi Nikola.

aVHi1q9.jpg PqLiX09.jpg gxz6LU9.jpg

Nekoliko slika, dok smo cekali vrijeme na trku Malog Cace. Nas je boks ljepsi nego #801  :D

gxz7oOr.jpg gxz7NKS.jpg gxz8y8A.jpg

Uskoro je uslijedio i start, a kao sto vec znate nakon 25-te pozicije u trci, uslijedilo je pakovanje. Biti brzi od jos 26 takmicara nije bilo ni malo lako.

PqLnxlJ.jpg PqLo5gJ.jpg gxzawRJ.jpg

Kasnije cu dodati jos nehronoloskih slika, a ostatak ekipe ce naravno, upotpuniti svojim slikama kojih je zaista mnogo.

Autor je Cale ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 4497 postova
  • Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори

i jeste i nije da budem iskren.To cu tek znati u Oktobru taman kad mi se zavrsi klubski sampionat i da im podnesem izvestaje i rezultate pa mozda bude vise.Posto sam u klubskom sampionatu drugi u 600SS i treci u Open Supersport i Superbike.Ali ima jos dve runde da se voze pa ko zna kako ce se sve to zavrsiti.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja