sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 24, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan na forumu hvale k2 fox sprej protiv maglenja šoferke.Kažu da radi posao na kacigi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7887 Napisano Decembar 24, 2020 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga danas uzeo da probam, 250 din. Samo sad jos toplo, pa i nemagli Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikalenko 17 Napisano Decembar 24, 2020 U prolazu, 36 postova Lokacija: Zvornik Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan He, i meni danas nije trebalo, toplo..ali cu ukoliko sutra vec da potrazim taj K2. Samo da ne ošteti sta vizir, ti sastojci spreja, otkud znam. Ipak je to za staklenu površinu mada sam skoro razmišljao o tome nečemu ali nisam smeo da mi se sta ne ošteti. Sad kad ste izneli da moze, tražim odmah. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7887 Napisano Decembar 24, 2020 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan U viber grupi ga pojedini hvale i za naocare, na upistvu pise da se ostavi jedno staklo u kolima kako bi na njega isao sav preostali kondenz. Hm, kako to izvesti u kacigi? Ja sam vizir isprskao, pa sta mu Bog da, vidjecemo Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11623 Napisano Decembar 24, 2020 Drug član, 1648 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Riskantno je vizir prskati zbog magljenja. Preporučuju da se pere običnom vodom, bez ikakvih rastvarača, deterdženata, alkohola isl. Jedno je staklena šoferka a drugo plastični vizir... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7887 Napisano Decembar 24, 2020 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja misli da je to na bazi voska, za sada mu trenutno nije nista, mada pise da se odma posle obrise krpom, sto sam i uradio.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikalenko 17 Napisano Decembar 24, 2020 U prolazu, 36 postova Lokacija: Zvornik Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @bajker71 pa toga se je plasim..da ga kakav sadržaj od toga spreja ne ošteti.. Staklo je ipak drugog svojstva.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 460 Napisano Decembar 24, 2020 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Poucan Video Fort Nine kanal na YT 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 460 Napisano Decembar 24, 2020 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Takodje poucan Video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8320 Napisano Decembar 25, 2020 Drug član, 1739 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Jel to Brnabin brat blizanac? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikalenko 17 Napisano Februar 3, 2021 U prolazu, 36 postova Lokacija: Zvornik Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz svima.. Jako važna pitanja za mene kao pocetnika i svaka sugestija ce mi dobro doći.. Planiram sad u ovih par lepih dana da idem na malo duzu vožnju,sto jos nisam imao paa me interesuje i stresira: -sta na motoru proveriti pre puta,važno? -koji i kakav alat treba imati ili nosite? -sta kad gumu probusite..krpite, nosite rezervnu,slep služba?? -sta od opreme u saobraćaju je potrebno imati za policiju? Ovo me bas kopka pred duzu vožnju pa bih voleo da mi pomognete svojim savjetima,iskustvima i predlozima. HVALA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Februar 3, 2021 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Pre puta proveri:- pritisak u gumama- nivo ulja u motoruJa od alata uvek nosim:- osnovno ( srafciger, kombinirke, par vilastih ključeva...)- set za krpljenje gume- el pumpu za duvanje gume- rez. sijalice- elastične vezicePolicija ti može tražiti:- set za prvu pomoć- fluo prslukNadam se da sam pomogao Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GromH 59 Napisano Februar 3, 2021 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre puta definitivno gume i ulje, ako je leto i visoke temperature proveri i da li ti je puna posuda tecnosti za hladjenje. Od alata, ja iskreno nosim sitne stvari, klesta, gedora, srafciger. Elasticne vezice umeju biti niotkuda korisne, gurtne za vezivanje prtljaga (nikad dovoljno gurtni). Nemam nista za gumu, niti planiram da uzimam, ako dodje do havarije jbg slep sluzba. Dobro je i planirati unapred trasu, pa samim tim i gde imaju pumpe za tankanje, odmor i potencijalnu popravku. Kisno odelo je isto premija, ono najobicnije kao navlaka-kabanica ti moze sasvim odraditi posao, voznja po kisi je jbna sama po sebi, valja izbegavati kad god je moguce, ali tek kad si natopljen nije fora nimalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1942 Napisano Februar 3, 2021 (promenjeno) Drug član, 2895 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Šta je duža vožnja 300,500 ili 30000 km.Prema tome se odnosi pakovanje. Ja za vožnje do 500 km samo osnovni alat,kišno,garderobu,novce.Ono zakonski nema svrhe ponavljati to se nosi stalno. Motor nije izašao iz garaže od oktobra sticajem loših okolnosti,ali sutra može na par dana vožnju do 2000 km da samo proverim pritiske u gumama Promenio Februar 3, 2021 član JevtaNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Februar 3, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, JevtaNS je napisao: 2000 km da samo proverim pritiske u gumama То се на великом Смору ради на 2 године, осим ако пада преступна, тада се прескаче. Јесам ли у праву, @Krmco? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 460 Napisano Februar 4, 2021 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Paljena (armiracka zica) i "duck" tape su zakon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikalenko 17 Napisano Februar 4, 2021 U prolazu, 36 postova Lokacija: Zvornik Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,kolege,hvala! Iz jako skromnog izlaganja, dosta sam razumeo kako to sve ide.. Kada je rec o tome, sta je to duzi put, da..to je bas za razmatranje, ali iz samog naslova tememoguće je predpostavio da je za mene i voznja od 100-200km duzi put Naravno, maalo vise cu ipak precijedno 400km. Nisu tu problem km..vec jednostavno u svakoj oblasti,radnji,aktivnostima..postoji nešto sto daje dobar rezultat kroz pripremu pa tako i u ovom sportu. Vi koji ste iskusniji ste najbolji da mi kazete sta je to sablonski dobro i kakve Vi pripreme radite i sta je to važno imati pri ruci u raznim situacijama na putu.Logicno dosta toga i sam predpostavljam ali postujem iskusnije i volim da cujem svaku sugestiju. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 460 Napisano Februar 4, 2021 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko 3 miliona oglasa, na jednom mestu! Multi alat ovaj ti je ok 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 787 Napisano Februar 4, 2021 Zainteresovan, 479 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 49 minutes ago, Mikalenko said: Vi koji ste iskusniji ste najbolji da mi kazete sta je to sablonski dobro Sablonski je najbolje da nemas ni jedan problem . U par stotina kilometara oko kuce uvek u najgorem slucaju neko moze da dodje po tebe da te pokupi, pomogne, nikada ne mozes sve poneti, nemoj se preterano opterecivati sa potrebnim stvarima. Pitanje je i sta znas sam da uradis na motoru. Opusti se u uzivaj u voznji 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikalenko 17 Napisano Februar 4, 2021 U prolazu, 36 postova Lokacija: Zvornik Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Bratislav 1973 je napisao: KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko 3 miliona oglasa, na jednom mestu! Multi alat ovaj ti je ok E imam ga.. znaci ja sam spreman za put 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2067 Napisano Februar 4, 2021 Drug član, 1143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Uplati Vozzi, ipak voziš Stroma 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18945 Napisano Februar 4, 2021 Integrisan, 5687 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Februar 4, 2021 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Na put ponesi dobro raspoloženje i pare u novčaniku...kišni komplet se podrazumeva...ako si baksuz da se nešto pokvari neće ti pomoci ni drugi motor za rezervu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikalenko 17 Napisano Februar 6, 2021 U prolazu, 36 postova Lokacija: Zvornik Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Drugari. Prva duza voznja, za mene, je prosla super.Bez potrebnih intervencija Cirka 400km..Podrinjski,Mačvanski,Sremski region, bratska RS Semberija i Drinskim slalomom nazad Ali, kad duze nesto koristiš mozes i da uocavas pa tako i ja uocih i hocu da Vas pitam..Nakon voznje, stanem i treba da krenem i kad ubacujem u prvu,menjac mi onako uocljivo zakrci, cuju se zubcanici??U voznji normalno se šalta,sve brzine.Samo znaci kad stanem,ubacim u prvu zakrci.Nije to bas stalno,recimo svaki drugi treći put se javi.Da dodam,kod prvog paljenja i ubacivanja u prvu ne krči menjac,onako malo kao grublje uklopi i oseti se da Masina blaago cimne..Ulja imaa, kvacilo stišćem do kraja..to da eliminisete moguće moje greske.. Ako može misljenje,sugestija,dijagnoza,upozorenje??? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 858 Napisano Februar 6, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 685 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Posto nema nikog, mozda treba podesiti kvacilo, lanac, posle startovanja masine sacekaj da se obrtaji smanje na oko 1200 ili ubaci u brzinu pa startuj, ako zuris... edit zaboravio, menjac ne voli kad je ulje iznad crte za maksimum, bar kod mene Promenio Februar 6, 2021 član Petre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...