Jump to content

Moto Zajednica

KTM DUKE II, 2005,

Recommended Posts

• I N S T R U K T O R, 1209 postova
  • Motocikl: R 1200 R

Prodajem  gore navedeno vozilo, 2005 godina, uvezen ove godine u februaru, presao oko 8000 km,vrlo  korektnog stanja, par sitnijih ogrebotina i to je to.Ispravnost i regularnost garantujem. Gume, lanac i lancanici su u odlicnom stanju, akumulator nov. . . .. . . . itd...itd. treba videti..

Cena od 5600, koja bi trebala biti realna, je podlozna dogovoru !

Naravno moze i zamena za nesto jeftinije.

Slike cu naknadno da ubacim, trenutno mi bluetooth ne funkcionira, pa cu sada staviti neku staru,jos iz doba kad je bio nov. ( sad je dosta lepsi !!! ;D ;D ;D ;D )

ktm-duke640eiischwarzmatt.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Hvala, hvala, ali ovaj ima par sitnih  ogrebotina, sto se meni ne desava, ali dobijen je u zameni, nisam ga uzeo da ga ja vozim, pa je proslo i ovako.

Da me ne shvatite pogresno, motor je odlican !

A evo i par bas njegovih slika.

DSC00269.JPG

DSC00268.JPG

DSC00267.JPG

cisto da prodaja ovako dobrog motora ne padne u zaborav, dodatcu i ja ono cuveno AKTUELNO !

Bluetooth mi i dalje ne radi,ali brzo cu ubaciti i neku novu sliku da vas malo (dodatno) zapalim :D !

Da vas podsetim da sam tu i da vas pripremim za veliki popust za gotovinu ukoliko budem mogao dohvatiti onaj DRAGSTAR.

Znaci nije do mene, popust odredjuje cena DRAGSTARA.

Inace, bilo je par sitnica sto su malkice strcale na motoru, to je skockano, motor je sada  besprekoran, lep, prelep i lud do daske.

Moja zamerka mu je sto se ne moze voziti polako na malim obrtajima vec samo pun gas, to mu prija, tad je cudo, i sto je samo za ludovanje, nikakav kofer ne mozes staviti na njega, znaci nigde otputovati ( mator sam za onaj ranac), a ja bih neki motor da moze covek snjim negde da ode....

Evo par novih slika, od danas...

DSC00302.JPG

DSC00303.JPG

Guest Borko_smorko

Jasminko razocarao si me kao retko kad! Zar cak ni TI nisi uspeo da mu nakalemis neki kofer? Auuuuu nemoj se ljutiti ali tesko ce se to bez kofera prodati. Pozdrav.

Borko brate nisam ja kriv, tu je KTM totalno podbacio, sta ce nekome motor bez kofera !?

Cemu sluzi motor bez kofera ??? ?

Nista tu meni nije jasno, pa zar su napravili motor samo da bi sa njim bio najbrzi kroz gradsku guzvu. Kakav je to motor kad ne mozes da mu das posten  gas a da ne ode na tocak ?

E i jos je kao nov kostao 9024 Eura ?

Cuda, jadi...

Ostaje mi jos samo da sa Markom(uf) razradim to oko prikolice koja bi bila iza njega i sprecavala da se propinje na zadnji pri jacem davanju gasa, a i moglo bi se svasta poneti...

Ma da ja to prodam nek se neko drugi muci bez kofera, a ja sebi da uzmem jedan teretni......ma da mogu i tri kofera da stavim ako treba  ;D !?

• Vlasnik sajta, 5375 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Drugari, zezanje ostavite za uzivo razgovor. Dozvolite drugim forumasima koji su okacili oglase da imaju fer uslove.

Svi elementi oglasa su tu, sada ostaje jedino kupcima da kontaktiraju Jasminka oko motora. Temu zakljucavam.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja