Pavle50 3 Napisano Decembar 6, 2020 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Staho PRO XT Prijavi odgovor kao problematičan Ćao drugari, ja sam Pavle. Ukraden mi je skuter pre oko mesec dana u selu pored Šabca. Ja sam tek juče saznao jer sam polagao vozački ispit u petak( položio sam, kat. A1). Ukraden je iz dvorišta. Ako neko primeti skuter ili neki deo sa njega, neku plastiku na pijaci i sl. Neka mi se javi na broj 062 96 26 365 ini na instagram _pavle_____ ( ja sa naocarima vidi se samo glavudža). Tablica na skuteru je bila BĆ 1334 (Bogatić) na ime mog burazera (skuter je pod poternicom). Imam puno slika detalja sa skutera, ako se neko necka slobodno neka pita. Skuter je do sad stigao ko zna gde molim vas da ne pomislite "ma nema sanse da je nema sanse da je dovde stigao taj". Na repu je bio kvalitetan nosač kofera malo izbledeo (zadnja slika). Bez ovog velikog akumulatora, to je bilo sredjeno pre dva meseca. Bas u fabrickom stanju dugo je stajao i cekao mene, (i nije uspeo da me doceka). U dobrom stanju samo je bio prasnjav kad je ukraden. Plan je bio da se rekistruje cim polozim (ove nedelje) i da se sredjije preko zime, skiteraši bi imali bnog zanimljivih tema sto se tice tuninga 4t masine (bilo je svakakvih planova). Marka i model: Corridore rs2 racing bt50qt-8a Prve dveslike nisu njegove ali je isti takav samo prasnjav, nije bio ostecen kad je nestao. Da li su slike u redu ili treba da postavljam sa nekog drugog sjta. Hvala svekome ko pročita do kraja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavle50 3 Napisano Decembar 6, 2020 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Staho PRO XT Prijavi odgovor kao problematičan Vidim dosta pregleda, da li su slike u redu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6071 Napisano Decembar 6, 2020 Drug član, 3018 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Kad se klikne nja njih, vide se. Samo su male. Probaj i varijantu B. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavle50 3 Napisano Decembar 6, 2020 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Staho PRO XT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,promeniću. Da li je sad u redu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6071 Napisano Decembar 7, 2020 Drug član, 3018 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Odlično! Još samo da se pronađe 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Decembar 7, 2020 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan Uvek se razbesnim i rastuzim kada cujem/vidim da je motor/skuter ukraden... Nadam se da ce se pronaci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavle50 3 Napisano Decembar 7, 2020 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Staho PRO XT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, mladenjanjusevic je napisao: Uvek se razbesnim i rastuzim kada cujem/vidim da je motor/skuter ukraden... Nadam se da ce se pronaci. Nadam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5230 Napisano Decembar 26, 2020 Drug član, 782 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan I...jos nista? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Decembar 27, 2020 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Sad videh temu. Ja sam iz BĆ, neznam odakle si i odakle su podigli skuter, ali budi siguran da su neki lokalni djilkoši koji su znali da je tu i da se ne mrda,pogotovo sto je zima i niko nista ne vozi sada,a nije neka skupoća i raritet model, pa da je tipovan sa strane zbog delova ili neznam ni ja cega. To je ostalo u selu verovatno i dalje,ne verujem da su ga u kobasicu rasturili jer su delovi bezvredni a trebala bi im vecnost da ga prodaju. Idi malo do lokalaca ispred seoske kafane, prodavnice, kafica, cuje se to lako. Srecno u potrazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavle50 3 Napisano Januar 6, 2021 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Staho PRO XT Prijavi odgovor kao problematičan Izvini druže, sad sam otvorio tek video odgovor, to me je poprilicno deprimiralo pa sam do proleca batalio celu pricu sa motorima. Predpostavljam i ja da je tako nešto. Srećan božić, pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...