nebica933 176 Napisano Decembar 1, 2020 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan Poštovanje svim forumašima, nisam siguran dal ovo radim na ispravan način, ali svakako sam zaboravio da ispoštujem neki osnovni red i da se predstavim. Nadam se da nećete i niste zamerili. Pa, eto, zovem se Nebojša, živim u blokovima, 46 leta a nisam atleta ..... Volim društvo i zdrav humor, nekada navijao za CZu a sad za dobru klopu i dobru kaficu....Imao sam priliku da upoznam neke ljude sa ovog foruma i da se provozam sa njima početkom leta kad je organizovan Srbija krug i zaista mi se svidelo sve komplet,baš je bilo dobro, nadam se da ću proširiti krug poznanika i tako. Volim dvotočkaše odavno ali se baš i nisam navozao, par Tomosa i Yamahi FZ6 i sada FZ8 20+ hiljadarki ukupno. Hvala svima koji nesebično delite iskustva i savete, pratio sam forum duže vremena iako nisam bio registrovan član bibl. a saznao sam o nekim problemima dosta toga i rešenja od Vas. Eto, to je to !!! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11006 Napisano Decembar 1, 2020 Hronični Motociklopata, 7534 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Daj neku fotku te FZice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8892 Napisano Decembar 1, 2020 Drug član, 388 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao imenjače, a skoro smo i generacija u najboljim godinama naravno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Decembar 1, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao. Lep ti je motor. Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 176 Napisano Decembar 1, 2020 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Blueser je napisao: Dobrodošao. Lep ti je motor. Pozdrav. Svi su oni nama lepi.....a i mi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Decembar 1, 2020 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...