Masssa42 1 Napisano Novembar 29, 2020 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postovani, Da li se tko razumije u gore navedeni naslov? uglavnom razmisljam da kupim Yamaha XT600 2002.godina a takodje bih htio da ga preradim u supermoto pa me zanima da li tko zna da li bi odgovarale maske sa Yamaha XT660 na Yamaha XT600. Postavicu slike jednog i drugog da vidite sto zelim da napravim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2991 Napisano Novembar 29, 2020 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ma naravno. Samo napred. Nece te kostati vise od 2-3 gotova motora kad zavrsis. Od viska delova napravi xtx-R kosilicu za travu a gledaj i da skines kurblu da nemas alternatorser na novom xtx iz 2012. Save weight - racing mod. Go for it black son!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Masssa42 1 Napisano Novembar 29, 2020 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neozbiljan si nisam pitao koliko ce da kosta vec da li je moguce i ako itko zeli ovako da komentira moje pitanje kao "PremieRacing" Onda bolje zaobidjite post. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2991 Napisano Novembar 29, 2020 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan A ti ako mislis da si ozbiljan predstavi se kako treba pa onda pitaj... marsovac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Masssa42 1 Napisano Novembar 30, 2020 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skini se sa teme PremieRacing jer ocito si krivo zalutao i stvarno mi se ne da natezati sa tobom. A ako itko ima iskustva ikakva molio bih da se ukljuce u ovu temu.hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2991 Napisano Novembar 30, 2020 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne nateži se bzvz nego se predstavi k'o čovek... Bilo je u poslednje vreme puno novootvorenih tema od strane padobranaca, težak spam foruma, a i ova tvoja na to liči. Nećeš dobiti pomoć i adekvatan odgovor dok glumiš silu. Molim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Novembar 30, 2020 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Osnovna kultura i pravilo kada dođeš na forum je da se predstaviš i kažeš nešto o sebi. Što se tiče ove tvoje xt-xtx budževine, naravno da može da se uradi, samo treba to posle i registrovati, a ako kojim slučajem živiš u Srbiji, teško... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Masssa42 1 Napisano Novembar 30, 2020 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro nisam znao da treba za pomoc i oib ostaviti. I kakve koristi bi ti imao ako bih se i predstavio sto je naj manji problem.a koliko vidim niti ti se nisi lredstavio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2991 Napisano Novembar 30, 2020 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Iiiiideeeemoooo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Masssa42 1 Napisano Novembar 30, 2020 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Idddeeeemmmooooo kada preslozim motor a za to mi potrebna Vasa pomoc ugl. da i sam znam odgovor na svoje pitanje onda se ne bih ovdje natezao. A tebi Biker Boy hvala na odgovoru puno si mi pomogao Samim time sto si rekao da se moze na postojecu ramu sloziti maska od xt660 i na regi kod nas u Hr.nece biti problema sve dok je na motoru uredno slozeno A kada slozim motor pohvalim se kojom fotkom mada to nece biti tako skoro jer cu raditi pomno i polako a u tome i je uzitak. lijep pozdrav zelim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...