ghostrider323 60 Napisano Novembar 29, 2020 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko da li ima neki zimovnik za motor bilo bi idealno posto sam na Karaburmi ili u blizini ,a moze i nbgd naravno da cena bude sto pristojnija. Gledao sam na netu nude odrzavanja akumulatora male servise u ceni itd... Meni samo treba da bude prostorija suva i sigurna i to je to. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4870 Napisano Novembar 29, 2020 Drug član, 1497 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan kod mene , ali je u Rakovici , 1200 din mesec dana.. toplo , u kuci , pored kotla za grejanje .. ima mesta za jos jedan motor , pa ako lokacija nije problem - javi se 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Novembar 30, 2020 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Darko Mihajlovic je napisao: kod mene , ali je u Rakovici , 1200 din mesec dana.. toplo , u kuci , pored kotla za grejanje .. ima mesta za jos jedan motor , pa ako lokacija nije problem - javi se Hvala Darko ako ne nadjem u blizini nesto javljam se ako bude mesta kod tebe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...