djole majstor 10 Napisano Novembar 24, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima ! Ineresuje me kakva su vasa iskustva sa hard enduro motorima proizvodnje (2008-2012) tipa YAMAHA WR 450, KTM EXC 450, HUSQVARNA TE 450 prednosti, mane, odrzavanje... Takodje me interesuje kako su se pokazali u praksi po blatu i potocima ... Znam da imaju priblizno istu tezinu i snagu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Novembar 25, 2020 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ako planiras bas potoke i blato, tj vise hard, onda mozda bolje da juris neku cvaju... Ne znam sa koilikim budzetom raspolazes? Razlika u tezini na papiru je mala, nekih 7-8 do 10kg, ali u praksi je ogromna razlika. Do skoro sam vozio WR450, terao sam ga u hard ali je to bilo mucenje. Sad uzeo cvaju 250, razlika kao nebo i zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 10 Napisano Novembar 25, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Znam sve to druze slazem se cvaja zakon za hard enduro, ali ja vozim amaterski tako da 4t zadovoljava moje potrebe i vise inace volim 4t zvuk , a sto se tice tezine naravno da nije isto na papiru i u praksi msm da je husqvarna najlaksa sto se toga tice i i ma direktno ubrizgavanje dok je ktm tih godina i yamaha na karburatoru .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 10 Napisano Novembar 25, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes mi reci nesto vise o yamahi posto sam fan japanskih motora iako trenutno vozim austrijanca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2369 Napisano Novembar 25, 2020 Andragog, 4938 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Sva tri su dobra. Kod nas ti je mala ponuda, tako da je bitnije u kakvom je stanju nego koje je marke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 10 Napisano Novembar 25, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako slabo ih ima i ako ih ima ili stranci ili izakani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 10 Napisano Novembar 27, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Zapao mi za oko i Suzuki rmx 450 i on je u toj klasi, ali ih kod nas nema uopste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 10 Napisano Novembar 27, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Ova tri su vise zastupljena na nasim prostorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...