mikamoto 161 Napisano Novembar 29, 2020 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7683 Napisano Novembar 30, 2020 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan On 26.11.2020. at 13:48, shlem je napisao: Za konkretan slučaj si u pravu, ali država je ta koja donosi zakone i sprovodi ih. Ako toga nema postaćemo Siera Leone. Pa kad država donese zakon, a mi svi u glas Uaaaa pederi i postali smo maheri za izbegavanje istih. Na sve se žalimo, kukamo, smetaju nam i dlake na k.rcu i svi su krivi. Ko bre zna šta je tu sve bilo, pa ni veštaci nekad ne mogu da se usaglase.Ne treba ti ništa više nego ova Korona, struka priča jedno, mi radimo drugo. Na kraju dečka više nema i to je to. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Decembar 5, 2020 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Steta u pm,mlad decko.. mislim da sam video negde na fb pre 2-3 nedelje da je prodavao plavi Zx6.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16514 Napisano Decembar 5, 2020 Integrisan, 4945 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, vozio je neku plavu ninju, mislim bas 6cu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...