gojko 210 Napisano Novembar 18, 2020 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem nesto tipa Yamaha pw50 ili ttr-50 ili Honda xr50 ili Ktm sx50.. Ako znate nekog da prodaje. Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1723 Napisano Novembar 23, 2020 Drug član, 1212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan @gojko koliki ti je klinac?. Moji deca imaju Pw50 i ovom mladjem od 5,5 godina je taman, starijem od 10je vec mali. Odlican je motoric za sam pocetak. Ima kardan pa nema mogucnosti da se dete povredi na lancanik. Sjajne male ruckice i komande gasa i kocnice. Potpuno uspeo model koji se nepromenjen proizvodi vec decennijama. Ima jedan odlican ali PW80 u Tehnodromu pa pogledaj. Evo jedan video 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk1303 0 Napisano Novembar 29, 2021 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih kupio nesto malom ima 12 god a ne znam sta nikad nije vozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8570 Napisano Novembar 29, 2021 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Vuk1303 je napisao: Ja bih kupio nesto malom ima 12 god a ne znam sta nikad nije vozio Mile bikerhouse prodaje kawu kx65 1050e. Video na fb. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...