Jump to content

Moto Zajednica

2. Septembar oko 20,oo casova, povredjeni motociklisti na Banovom Brdo,

Recommended Posts

• Drug član, 2143 postova

Da li neko zna nesto vise o ovome ?

ZEM-BEOGRAD-NESRECHA

Povredjeno dvoje motociklista na Banovom brdu

BEOGRAD, 2. septembra 2008. (Beta) - Dvojica motociklista povredjeni

su vecceras u saobrachajnoj nesrechi u Pozzesskoj ulici u beogradskom

naselju Banovo Brdu.

Nada Macura iz hitne pomochi rekla je agenciji Beta da se nesrecha

dogodila oko 20 sati na uglu Pozzesske i Kijevske ulice.

Ona je dodala da su povredjeni prebacceni u Urgentni centar, ali nije

mogla da precizira o kakvim je povredama recc.

(Kraj) ana/vbr

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

Naisao sam par minuta posto se udes desio i stajao u Pozeskoj na raskrsnici sa Kijevskom. Pedesetak metara od raskrsnice ka gradu u levoj sobracajnoj traci su bila oborena dva skutera ( Piadjo, "postar"), jedan iza drugog. Nisam primetio da je osim njih bilo nekih drugih ucesnika u nezgodi. Hitna pomoc je brzo dosla i odvezli su jednog povredjenog, a po drugog je dosla druga ekipa, jos koji minut kasnije. Kad sam ja naisao, policija je vec obezbedila mesto nezgode. Dolazili su motoristi sa svoh strana i bas ih je bilo mnogo. Ne znam kakve su povrede zadobili, ali sam video da je jedan bio u besvesnom stanju i pored lekarske intervencije na licu mesta.

Ne znam ni kako je doslo do ovog udesa, ali sam pomislio da je jedino moguce da im je istrcao pesak i da su se njih dvojica sustigli.

Nadam se da ce sa ljudim biti sve uredu.

• nekrunisani kralj moto cigana, 3224 postova
  • Motocikl: 4x4

Kako sam sinoc cuo u Voxu od Zuzija, do nesrece je doslo kada je pizza skuter izasao valjda sa trotoara (tu se nalazi pizza poncho) i na njega je naleteo drugi skuter. Kaze da je bilo dosta krvi po ulici.

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

E nemojte na Copeta, ja sam ga iscimao da dodje tu, cim sam pomenuo rotaciju, policiju, eto njega ko zapeta puska  ;D

A ova dvojica... retosi, da su malo samo pazili, mi sad ovde ne bi postovali... :P

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Pica deliveri sa frijem je skrenuo levo preko pune i onda se u njega zakucao liberti koji je isao iz suprotnog smera i koji je zavrnuo gas dobrano, da je nastavio 5 metara napred mogao je regularno da napravi polukruzno u raskrsnici i lepo se parkira...

Po mojoj proceni uzrok sudara je verovatno sto su oboje hteli da prestignu zuto svetlo na semaforu koji se nalazi neposredno pored picerije...

kako sam saznao iz picerije u pitanju je klinac koji radi neprijavljen i bez dozvole za upravljanje skuterom, tako da ne smem da zamislim koliko ce to da kosta i gazdu i malog... :( :( :(

• Safety bike, 954 postova
  • Motocikl: nekad RS250 i AA500

Sada mi je momak iz Poncho-a doneo picu.

Decko koji je razvozio pice je stajao u levoj traci u Pozeskoj sa nogama na asvaltu( verovatno cekajuci da se okrene u pravcu ka Zarkovu ), a u njega je uleteo drugi skuter.

Kako su mi preneli, decko je skolarac, 3godina srednje skole. Kuci je malo se ugruvao povredio pluca i sada muca, sto je verovatno posledica pretrpljenog stresa.

I sam vozim skuter, ali moram priznati da su neki skuterasi gori od R-asa. Jurcaju , a kada treba da se koci, corak.

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Jadan decko  :( mlad zaradjuje krvav lebac i nahebe na poslu... Ali i gazde su odgovorne sto deca rade neprijavljena i ucestvuju u saobracaju bez poznavanja saobracajnih propisa...

Meni je pre dosta godina drug poginuo u slicnoj situaciji razvozeci pice ficom, tada ga je usmrtio drugi automobil u sudaru, strasno  :( :( :(

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja