thelord 98 Napisano Septembar 2, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Nekada ranije sam posecivao ovo desavanje ispred SKCa. Znam da su menjali mesta okupljanja od tad. Da li neko zna kada se i gde odrzava foto berza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 2, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Foto berza se vec dugo odrzava u trznom centru "Staklenac" na Trgu Republike, svakog meseca, ali ne znam da li je prvi ili poslednji vikend u mesecu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzontra 1 Napisano Septembar 2, 2008 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako mogu da pomognem, imas na http://www.foto-berza.com/ oglase. Takodje, bmfoto organizuje berzu u staklencu, pa kod njih na sajtu uvek imas info pre neke od sledecih berzi. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...