joska 63 Napisano Septembar 1, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan I meni je zao sto nisi dosao,ali neka,bice jos prilika!Ovo sto smo obisli je jako malo,treba vise dana za neki ozbiljniji obilazak.A i sam put do i od Tare nam je dugacak,pa vremena za razgledanje i nije bilo previse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 3 Napisano Septembar 1, 2008 U prolazu, 48 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo prelepo je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Septembar 1, 2008 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Krecemo dalje,kuci,dok sunce polako zalazi aahhh, brate Joska znao sam na sta ce ovo da izadje. tako mi je zao mene :'( :'( :'( :'(. a tako sam srecan zbog vas ;D ;D ;D posebno zbog nasih novih "kolega". sudeci po ovome sto je ovde prikazano mogu da zamislim kakve su njihove impresije sa prve "malo duze" probe masina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Septembar 1, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Lepa voznja! Super! Ispitni rok :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 578 Napisano Septembar 1, 2008 Drug član, 1710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Joska! Zao mi je sto nisam mogao da vam se prikljucim... Nemoj da zalis, nego ispravljaj stvari i opet organizuj vikend voznju do Tare, gomila jahaca to zeljno iscekuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 578 Napisano Septembar 1, 2008 Drug član, 1710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Joska,Crven Ban,NnTom....pa to je DREAM TEAM, sa vama je svaka voznja para vredna Zao mi je sto nisam mogao da se pridruzim, al mi je srce puno jer vidim da ste se bas lepo nauzivali i stomacice opremili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 1, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Joska,Crven Ban,NnTom....pa to je DREAM TEAM, sa vama je svaka voznja para vredna Zao mi je sto nisam mogao da se pridruzim, al mi je srce puno jer vidim da ste se bas lepo nauzivali i stomacice opremili sta reci,slazem se u potpunosti Joska,nisam samo razumeo ono sa ATV-om na dva tocka.da li si nesto hteo da kazes o motoru,ili o nasem drugaru ;D ;D ja mislim da je ovo drugo,a? Slike prelepe,kao i uvek! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Septembar 1, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Evo sa one stene bez ograde pogled na dole prema drini a i pogled na Branu u Peruccu, na kojoj postoji prelepa terasa za sedenje i uzivanje. Nntom se i sam uverio u to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano Septembar 1, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Lepe slike,lep putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 2, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Evo sa one stene bez ograde pogled na dole prema drini... Q Q qqqqq... kakav ambis ?!! :o Kuce ko mravi... fatamorgana ! Nek ste se Vi nama lepo navozali. Bravo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Septembar 2, 2008 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Jako mi je zao sto nisam mogao ovaj vikend sa vama mada sam se jako premisljao. Ali posto nema jos sve od opreme, narocito za hladnije vece i posto bi mi trebala jedna manja tura za pocetak cisto da se uhodam, nisam posao sa vama. Ali bice jos prilika. Nadam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5936 Napisano Septembar 2, 2008 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Joški i veseloj ekipi...ala ste se navozali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Septembar 2, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Joska,Crven Ban,NnTom....pa to je DREAM TEAM, sa vama je svaka voznja para vredna Zao mi je sto nisam mogao da se pridruzim, al mi je srce puno jer vidim da ste se bas lepo nauzivali i stomacice opremili sta reci,slazem se u potpunosti Joska,nisam samo razumeo ono sa ATV-om na dva tocka.da li si nesto hteo da kazes o motoru,ili o nasem drugaru ;D ;D ja mislim da je ovo drugo,a? Slike prelepe,kao i uvek! ATV=All terrain vehicle.Mislio sam na motor,jer sam taj motor imao prilike da vidim ama bas po svakakvim terenima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 2, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Joska care, pa ti postade domaci u ovim krajevima. Ako ako, ima i zasto. Samo jedna opaska: pasulj jeste jedan od Tominih specijaliteta, ali ako nije bilo, kako je moguce da ste odabrali mijesano meso umjesto koljenica. Neoprostivo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Septembar 2, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci pu ispravljamo gresku,obecavam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Septembar 2, 2008 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nepresusni izvor lepote-Tara!!! Prelepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Septembar 2, 2008 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Eh, TARA.........moja vecna ljubav. Mnogo puta ali nedovoljno puta sam je obisao i uvek sam se ponovno iznenadio njenom lepotom, cistocom vazduha i pogleda u beskraj. Zavidim vam puno na prelepo provedenom danu. :'( Pozdrav iz Afrike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 2, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Joska,Crven Ban,NnTom....pa to je DREAM TEAM, sa vama je svaka voznja para vredna Zao mi je sto nisam mogao da se pridruzim, al mi je srce puno jer vidim da ste se bas lepo nauzivali i stomacice opremili sta reci,slazem se u potpunosti Joska,nisam samo razumeo ono sa ATV-om na dva tocka.da li si nesto hteo da kazes o motoru,ili o nasem drugaru ;D ;D ja mislim da je ovo drugo,a? Slike prelepe,kao i uvek! ATV=All terrain vehicle.Mislio sam na motor,jer sam taj motor imao prilike da vidim ama bas po svakakvim terenima ma znam ja sta je ATV,nego nesto mislim da je ipak "a u ruke Mandusica Vuka,svaka puska bice ubojita" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Septembar 3, 2008 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene da se javim. Red je da postavim i ja fotke koje ce bar malo docarati lepotu prirode i druzenja. Bilo je kratko , ali slatko, pogotovo za mene jer sam tamo bio onda kada su mi neke stvari bile vaznije od prirode, tj, u osnovnoj skoli kad sam gledao koju cu devojcicu vec u autobusu na exkurziji da 'kaparishem" za dokazivanje pred drustvom hehe... Prvo sam se odushevio mestom na kojem su me cekali , a to je jedno 5 km ispred Bajine baste, silazak sa druma .Brzaci, divno. Sama voznja uz Zvornicko jezero je obecavala sve vise i vise lepih mesta. Prava je steta sto nas nije bilo mnogo vise , jer je i vreme bilo fantasticno za voznju. Suncano, ni vruce ni hladno. Milina jedna. Hvala Joski ne prelepim fotografijama, hvala svima na epitetima koji su mi prikaceni. Bilo bi tu i kupanja da smo imali vremena...Ali kupali smo se u lepoti Tare, reka i jezera...Evo i slika... Jedno divno mesto za odmor na jedva 3 km od Zvornika sa vise ovih letnjikovaca E kad smo se nasli prvo je bilo pumpanje goriva u BB, pa klopa ( komplet lepinja) kod rasadnika na Tari... Joska...za jednog lalu lepinja je bila samo zagrejavanje za pasulj kod Tome... A njegova sestra i sogor su dobili lepinje sa zakasnjenjem sto im se uopste nije dopalo. A ni Crven ban nije naivan... i nezaobilazni motiv... Prvo mesto gde mo stali da slikamo... Jedna fotka za secanje s druge strane provalije na veselu druzinu... i jos jedna... i moj... Nazalosti , slikao sam jos, ali nesto mi nije u redu sa aparatom pa nije sve zabelezio...shit ! Pozdrav !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
janos eva 0 Napisano Septembar 4, 2008 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan A naše zadnjice što se raspale kao pripravnicima nikom ništa!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Septembar 4, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Septembar 5, 2008 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Manje mesa, manje mesa !!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5936 Napisano Septembar 5, 2008 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A naše zadnjice što se raspale kao pripravnicima nikom ništa!!!!!!!!! ...sreća što TO niko nije snimio.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 5, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kad vodi Joska, mora da je lep dan. Sa Lalajkom su ljudi bili svak u svojoj masti, i zamisljali prelepe pejzaze. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Septembar 6, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Isli ste iza mene preko Debelog brda a tek sm vas primetio kad ste me pretekli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...