Jump to content

Moto Zajednica

Nedeljna voznja na Taru

Recommended Posts

• I=U/R, 2061 postova
  • Motocikl: Transalp `97

I meni je zao sto nisi dosao,ali neka,bice jos prilika!Ovo sto smo obisli je jako malo,treba vise dana za neki ozbiljniji obilazak.A i sam put do i od Tare nam je dugacak,pa vremena za razgledanje i nije bilo previse.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Bona Fides, 1310 postova
  • Motocikl: http://www.motoscout.de

Krecemo dalje,kuci,dok sunce polako zalazi

6yL8H_tarazalazaksuncaob9.th.jpg

aahhh, brate Joska znao sam na sta ce ovo da izadje. tako mi je zao mene :'(  :( :'( :( :'( :( :'(. a tako sam srecan  zbog vas :D ;D :D ;D :D ;D :D posebno zbog nasih novih "kolega". sudeci po ovome sto je ovde prikazano mogu da zamislim kakve su njihove impresije sa prve "malo duze" probe masina. ;)

• Drug član, 1710 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Svaka cast Joska! Zao mi je sto nisam mogao da vam se prikljucim... :(

Nemoj da zalis, nego ispravljaj stvari i opet organizuj vikend voznju do Tare, gomila jahaca to zeljno iscekuje  ;)

• Drug član, 1710 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Joska,Crven Ban,NnTom....pa to je DREAM TEAM, sa vama je svaka voznja para vredna ;)

Zao mi je sto nisam mogao da se pridruzim, al mi je srce puno jer vidim da ste se bas lepo nauzivali i stomacice opremili ;)

• Drug član, 1347 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Joska,Crven Ban,NnTom....pa to je DREAM TEAM, sa vama je svaka voznja para vredna ;)

Zao mi je sto nisam mogao da se pridruzim, al mi je srce puno jer vidim da ste se bas lepo nauzivali i stomacice opremili ;)

sta reci,slazem se u potpunosti

Joska,nisam samo razumeo ono sa ATV-om na dva tocka.da li si nesto hteo da kazes o motoru,ili o nasem drugaru  ;D ;D

ja mislim da je ovo drugo,a?  :D

Slike prelepe,kao i uvek!

• Drug član, 1221 postova
  • Motocikl: BMW sekta

Evo sa one stene bez ograde pogled na dole prema drini a i pogled na Branu u Peruccu, na kojoj postoji prelepa terasa za sedenje i uzivanje. Nntom se i sam uverio u to.

post-2387-12879003650822_thumb.jpg

post-2387-12879003653294_thumb.jpg

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

Evo sa one stene bez ograde pogled na dole prema drini...

Q Q qqqqq...  kakav ambis ?!!  :o  Kuce ko mravi...  fatamorgana !  Nek ste se Vi nama lepo navozali. Bravo !  :)

• Svrati ponekad, 393 postova
  • Motocikl: BMW F650 ST

Jako mi je zao sto nisam mogao ovaj vikend sa vama mada sam se jako premisljao. Ali posto nema jos sve od opreme, narocito za hladnije vece i posto bi mi trebala jedna manja tura za pocetak cisto da se uhodam, nisam posao sa vama. Ali bice jos prilika. Nadam se. >:(

• I=U/R, 2061 postova
  • Motocikl: Transalp `97

Joska,nisam samo razumeo ono sa ATV-om na dva tocka.da li si nesto hteo da kazes o motoru,ili o nasem drugaru  ;D ;D

ATV=All terrain vehicle.Mislio sam na motor,jer sam taj motor imao prilike da vidim ama bas po svakakvim terenima :)

• Drug član, 1480 postova
  • Motocikl: R1200C, GS, DRZSM

Joska care, pa ti postade domaci u ovim krajevima. Ako ako, ima i zasto. Samo jedna opaska: pasulj jeste jedan od Tominih specijaliteta, ali ako nije bilo, kako je moguce da ste odabrali mijesano meso umjesto koljenica. Neoprostivo ;D

• Drug član, 1073 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar

Eh, TARA.........moja vecna ljubav. Mnogo puta ali nedovoljno puta sam je obisao i uvek sam se ponovno iznenadio njenom lepotom, cistocom vazduha i pogleda u beskraj.

Zavidim vam puno na prelepo provedenom danu. :'(

Pozdrav iz Afrike.

• Drug član, 1347 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

ATV=All terrain vehicle.Mislio sam na motor,jer sam taj motor imao prilike da vidim ama bas po svakakvim terenima :)

ma znam ja sta je ATV,nego nesto mislim da je ipak "a u ruke Mandusica Vuka,svaka puska bice ubojita"  ;D

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

Evo i mene da se javim. Red je da postavim i ja fotke koje ce bar malo docarati lepotu prirode i druzenja. Bilo je kratko , ali slatko, pogotovo za mene jer sam tamo bio onda kada su mi neke stvari bile vaznije od prirode, tj, u osnovnoj skoli kad sam gledao koju cu devojcicu vec u autobusu na exkurziji da 'kaparishem" za dokazivanje pred drustvom  hehe... Prvo sam se odushevio mestom na kojem su me cekali , a to je jedno 5 km ispred Bajine baste, silazak sa druma .Brzaci, divno.  Sama voznja uz Zvornicko jezero je obecavala sve vise i vise lepih mesta.  Prava je steta sto nas nije bilo mnogo vise , jer je i vreme bilo fantasticno za voznju. Suncano, ni vruce ni hladno. Milina jedna. Hvala Joski ne prelepim fotografijama, hvala svima na epitetima koji su mi prikaceni. Bilo bi tu i kupanja da smo imali vremena...Ali kupali smo se u lepoti Tare, reka i jezera...Evo i slika...

Jedno divno mesto za odmor na jedva 3 km od Zvornika sa vise ovih letnjikovaca

j60Yl_zvornickojezeroan9.jpg

E kad smo se nasli prvo je bilo pumpanje goriva u BB, pa klopa ( komplet lepinja) kod rasadnika na Tari...

C5TnQ_gladbr3.jpg

Joska...za jednog lalu lepinja je bila samo zagrejavanje za pasulj kod Tome...:)

BWSKk_joskafo3.jpg

A njegova sestra i sogor su dobili lepinje sa zakasnjenjem sto im se uopste nije dopalo. :)

c7Q4m_sestrars6.jpg

A ni Crven ban  nije naivan...:)

yySXc_crvenbanep6.jpg

i nezaobilazni motiv...

WY2BX_ovcicehs5.jpg

Prvo mesto gde mo stali da slikamo...

TLvDv_trojkarq7.jpg

Jedna fotka za secanje s druge strane provalije na veselu druzinu...

hkaY9_ludilogd6.jpg

i jos jedna...

KQgUz_tarasredjenawz5.jpg

i moj...

onsHO_malishaup8.jpg

Nazalosti , slikao sam jos, ali nesto mi nije u redu sa aparatom pa nije sve zabelezio...shit !

Pozdrav !!!

• Svakom po zasluzi, 12419 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

A naše zadnjice što se raspale kao pripravnicima nikom ništa!!!!!!!!!

...sreća što TO niko nije snimio.... ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja