gio 140 Napisano Avgust 31, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam tek malopre saznao od drugarice na misheluku i jako mi je krivo i zhao jer sam poznavao dechka.. Nash chlan Srka iz Indjije koji je nedavno kupio MV je poginuo juche ujutro na putu za Indjiju udarivshi u neki Reno svojim Nissanom... Dechko je bio dobar i sve... jako mi je krivo shto sam to tek sad saznao,da sam mogao barem na sahranu otici... Ode mlad zhivot... Slava ti brate! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Septembar 1, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, STRASNO!!! Nek mu je laka zemlja! :( Secam se njega, nije odavno bio na forumu. :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Septembar 1, 2008 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 1, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Septembar 1, 2008 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce evo njegovog predstavljanja http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=3330.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 1, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskreno saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 1, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 1, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan uuuu strasno! mlad covek, neka mu je laka crna zemlja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano Septembar 1, 2008 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Posto ja radim u Indjiji taj dan sam naisao na sudar i to samo par minuta kasnije. Ne mogu sa sigurnoscu da kazem ko je kriv za sudar tj ko je presao na drugu stranu ali steta na vozilima je bila velika. Imam slike automobila na mobilnom pa ih mogu postovati, ali iskreno, iznenadilo me je sto je Srka poginuo jer je na njegovom sportskom skupocenom nisanu manja steta nego na kombiju sa kojim se sudario. Na nisanu su se aktivirali vazdusni jastuci, koliko sam video, a i kabina je ostala cela pa sam stvarno ocekivao da je vozac OK :'( Kombi je bas bio ostecen, skoro da je i kabina bila deformisana. Nigde nisam cuo ni procitao sta je sa putnicima iz kombija, ali sto kazu, dobro je dok nema vesti...verovatno su povredjeni/povredjen ali van zivotne opasnosti. Srki, nek ti je laka zemlja... :'( Povredjenima zelim brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 1, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Septembar 1, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan E jebem ti sudbinu.. sad kad si rekao da je izgledalo ko da nije nishta strasno kolima josh vishe mi skenj... Chuo sam da su iz kombija svi ok.. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1766 Napisano Septembar 1, 2008 Vlasnik sajta, 5349 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Saobracaj je cudo... Moje iskreno saucesce porodici i prijateljima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Septembar 1, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Septembar 1, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Septembar 1, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Bog nek mu dusu prosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Septembar 1, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Tuga. Saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Septembar 1, 2008 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Strasno,iskreno saucesce porodici i prijateljima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 1, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je laka zemlja, Saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Septembar 1, 2008 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan pocivaj u miru mladi prijatelji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Septembar 1, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Strasno,iskreno saucesce porodici i prijateljima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8475 Napisano Septembar 1, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3188 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan najiskrenije saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko plecas 0 Napisano Septembar 1, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan Tuga iskreno saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Septembar 1, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Septembar 1, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskreno saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Septembar 1, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan saucesce porodici i prijateljima :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...