Jump to content

Moto Zajednica

Poginuo nash chlan, 01.09.2008.

Recommended Posts

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650 s k1

Evo ja sam tek malopre saznao od drugarice na misheluku i jako mi je krivo i zhao jer sam poznavao dechka.. Nash chlan Srka iz Indjije koji je nedavno kupio MV je poginuo juche ujutro na putu za Indjiju udarivshi u neki Reno svojim Nissanom... Dechko je bio dobar i sve... jako mi je krivo shto sam to tek sad saznao,da sam mogao barem na sahranu otici... Ode mlad zhivot... Slava ti brate!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1385 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

Posto ja radim u Indjiji taj dan sam naisao na sudar i to samo par minuta kasnije.

Ne mogu sa sigurnoscu da kazem ko je kriv za sudar tj ko je presao na drugu stranu ali steta na vozilima je bila velika. Imam slike automobila na mobilnom pa ih mogu postovati, ali iskreno, iznenadilo me je sto je Srka poginuo jer je na njegovom sportskom skupocenom nisanu manja steta nego na kombiju sa kojim se sudario. Na nisanu su se aktivirali vazdusni jastuci, koliko sam video, a i kabina je ostala cela pa sam stvarno ocekivao da je vozac OK  :'(

Kombi je bas bio ostecen, skoro da je i kabina bila deformisana. Nigde nisam cuo ni procitao sta je sa putnicima iz kombija, ali sto kazu, dobro je dok nema vesti...verovatno su povredjeni/povredjen ali van zivotne opasnosti.

Srki, nek ti je laka zemlja... :'(

Povredjenima zelim brz oporavak

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650 s k1

E jebem ti sudbinu.. sad kad si rekao da je izgledalo ko da nije nishta strasno kolima josh vishe mi skenj... Chuo sam da su iz kombija svi ok..  :'(

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja