YOman 109 Napisano Mart 25, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, jako lepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 25, 2010 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Dark,pa ne moze uz te kofere stara Maxia,ne pase ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Mart 25, 2010 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Dark,pa ne moze uz te kofere stara Maxia,ne pase ;D Hehhe...Pa gde si ti Sale..?Nema te kao evra... Nisu mi se svideli Givi bočni koferi.Ovi Kapini su mi super.A Maxia će malko da se ljuti ali neka Ovi KApa si mi Betmen fazon-....Samo još i da letim pa gde mi je kraj--- ;D Za ovo spamovanje kriv je jedan admin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano April 9, 2010 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva su vam iskustva sa Givi povišenim vizirom? Neko poređene MRA vs. Givi. Znam da za razliku u ceni, ali me zanima kolika je realna razlika. Meni vetar baš smeta, pa hoću hitno da to rešim. Takođe razmišljam da odem kod Ivana da mi napravi vizir (kao Givi). Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19036 Napisano April 9, 2010 Integrisan, 8516 postova Prijavi odgovor kao problematičan Visok sam 194cm i vozim Givi poviseni vizir. U srednjem polozaju baca vazdusnu struju u vrh kacige. U visokom polozaju ne, ali onda su turbulencije (buffeting) prejaki i cima ti glavu. Ipak, unapredjenje u odnosu na standardni vizir je ogromno. I na kraju - sa njim motor deluje kao skuter MRA sam samo probao, nedovoljno da imam utisak. Teoretski (zbog vario dela) moralo bi da bude efikasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano April 9, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuju iskustva sa MRA vizirom, imam poviseni Givi, i nisam previse zadovoljan, sto rece severian, mnogo je bolji od fabrickog, ali, u gornjem polozaju nemam problema sa vetrom i odlicno funkcionise, ali suprugu iza oduva vetar na vecim brzinama (sto mozda i nije toliko lose ponekad ), a u srednjem polozaju kad se ispravim skroz, meni smeta, a supruga nema problema. Sve u svemu, nije los Givi, ali, ako bi se MRA vario pokazao boljim, menjam odmah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 248 Napisano April 9, 2010 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Kapin poviseni vizir i zadovoljan sam.Cena 55 evrica kod Motolenda.Sa originalnim sam ludeo od buke na dugim turama.Mra mi je mnogo skup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 9, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Jel Kappa-in isti kao Givi-jev? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano April 9, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Moram malo da offujem temu Dark svaka cast druze! Da sam neka poznata licnos ti bi mi radio styling ;D Ja se nadam da cu uskoro kupiti Stroma i nadajmo se da cemo se druziti skupa ;D ;D ;D Kao sto je Dark i rekao, ljudima znaci kad imaju neku temu poput ove, ne moram da trazim 2h nesto. Kad se otvorila tema V Strom Srbija nije bilo toliko informacija o samoj opremi koliko o skupovima itd... Meni ovo bas znaci, tako da hvala Dark nadam se da cu imati prilike da te upoznam i nadam se da ces mi pomoci oko kupovine opreme jer mi se svidja sve sto si uzeo Sto se mene tice moj motor ce biti crne boje(ne volem zuto) ;D ;D ;D sve ostalo je strava! Naravno da treba dosta love za tako nesto al' jbg... Leba da ne jedem bmw da vozim :D Svima sve naj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano April 10, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna vrsta dodatne opreme za Stroma 650 - ralica. Koga interesuje moze me kontaktirati na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano April 10, 2010 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan A ti si Policima radio ralice (znao sam) ;D e vala i meni bi mogao kad te vec krenuli Pancevci. Imash PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano April 10, 2010 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar nema nikoga da napiše kakva su mu iskustva sa MRA vario vizirom? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano April 10, 2010 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja imam taj MRA vizir ali sem tog i fabrichkog nisam probao trecu varijantu. Visok sam 176cm i sa fabrichkim vizirom na srednjem polozaju sam "primao shamare" na 130km/h kao da sam imao boks mech, e sad sa MRA variotouring vizirom isto na srednjem polozaju to nemam, daleko od toga da se ne oseti ni trunka vetra ali ne pljushte shamari po lobanji i naravno Nolan N103 kaciga vishe ne fijuche kao sa fabrickim vizirom na stromu. Nadam se da je pomoglo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 248 Napisano April 10, 2010 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Yoman valjda je jeftinija kopija Givija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano April 10, 2010 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja imam taj MRA vizir ali sem tog i fabrichkog nisam probao trecu varijantu. Visok sam 176cm i sa fabrichkim vizirom na srednjem polozaju sam "primao shamare" na 130km/h kao da sam imao boks mech, e sad sa MRA variotouring vizirom isto na srednjem polozaju to nemam, daleko od toga da se ne oseti ni trunka vetra ali ne pljushte shamari po lobanji i naravno Nolan N103 kaciga vishe ne fijuche kao sa fabrickim vizirom na stromu. Nadam se da je pomoglo. Ja sam malo viši od tebe 189cm, pa me zanima koliko bi meni pomogao taj MRA?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 7199 Napisano April 10, 2010 MotoDJIR.com, 1401 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam 185cm i imam MRA...nije savrsen,ali je MNOGOOO bolji od originalnog. Svako ima neke svoje zahteve,zamerke i pohvale. Ono sto jednom odgovara drugom je lose. U pitanju je smo cena,koliko znam skuplji je od svih ostalih,ali i za tu razliku,pretpostavljam bolji Mislim da je ovo dovoljno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano April 10, 2010 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan SlotereNiche, doteraj se ti blago nama do Panceva pa ako hocesh montiracemo moj MRA vizir na tvog stroma pa ga probaj niz drum (valjda cesh i da mi ga vratish ). Za kolegu toliko mogu da uchinim jer ja da porastem do tvojih 189m nema trika nikako Javi se slobodno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano April 10, 2010 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan tep3a, namesta ralicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano April 10, 2010 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da bre , au kakav si insajder ;D Nego jesi li video ti to na shta lichi, onako izbliza? Kako ti izgleda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano April 10, 2010 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Da bre , au kakav si insajder ;D Nego jesi li video ti to na shta lichi, onako izbliza? Kako ti izgleda? Danas svratio do Brke i rece mi da je jos neko iz Panceva trazio ralicu, pa sad videh da si ti Danas smo gledali kako izgleda onako ne ofarbano, mogu ti reci da je super. Ja sutra idem za KM i ne cu biti tu do 1. Maja, tako da cu tek tad namestati ralicu. Farbacu ga u mat crnu da se slaze sa crash-barovima i nosacima kofera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano April 10, 2010 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma da bre mi Pancevci smo odlepili skroz Rece mi Brrka da ce do srede biti gotovo sve (naravno crna mat) pa cim prestanu ove kise najavljene idem da montiram, jedva cekam. Tebi sretan put pa se upoznajemo nekom drugom prilikom Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FALCONN 0 Napisano April 10, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar nema nikoga da napiše kakva su mu iskustva sa MRA vario vizirom? ??? Dobar je.Oko 110 eu.Preporuka je da ga ne peres grubom krpom.Mana mu je sto je previse nezan a meni smetaju cak i najmanje linijice na njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano April 11, 2010 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Niksloter Samo se ti javi i lako cemo se dogovoriti, bitno je da ima dobre volje .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanmc2 4 Napisano April 11, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan cao stromovci, planiram da sutra krenem u kupovinu Leo Vinci auspuha za mog Stroma 650 K9 posto sam na YouTube cuo kako zvuci i dopalo mi se. Da li je neko od vas stavio te ili neke druge cevi, Akrapovic, Arrow, Yoshimura? Da li imate neki savet gde da kupim i da montiram? Video sam da ih u Beogradu prodaju u Motoghostu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano April 11, 2010 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan cao stromovci, planiram da sutra krenem u kupovinu Leo Vinci auspuha za mog Stroma 650 K9 posto sam na YouTube cuo kako zvuci i dopalo mi se. Da li je neko od vas stavio te ili neke druge cevi, Akrapovic, Arrow, Yoshimura? Da li imate neki savet gde da kupim i da montiram? Video sam da ih u Beogradu prodaju u Motoghostu... ja imam leovince na mom stromu, al sam ih nabavio iz italije. da montiraš možeš sam, 10-ak minuta posla. na 650 ima jedino šmajser sa foruma wings auspuh, ne znam da još neko ima zamenske.. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...