danilo-0306 12 Napisano Octobar 30, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan da li je ko od vas uzimao bocne kofere sa nosacima . mene interesuju givi E41 to mi je prvo sledece sto uzimam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Octobar 31, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavio bocne Krauzer-e, malo prepravili nosace i to je to, kad nadjem sliku stavljam da vidite kako izgleda, ja sam zadovoljan. Pretpostavljam da su koferi od nekog BMW-a, bar tako izgledaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Octobar 31, 2009 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan da li je ko od vas uzimao bocne kofere sa nosacima . mene interesuju givi E41 to mi je prvo sledece sto uzimam Imam ja bas E41 i to vec jedno 5 godina. Nosio sam ih na starom motoru pa sam za Stroma samo kupio nosace. Odlicno su se pokazali, cak su pretrpeli i jedan pad sa starim motorom i nisu pukli, samo je desni kofer ogreban. Ona fora sa poklopcem sa strane je super jer uvek ima po nesto da se ubaci naknadno, i ne mora da se otvara citav kofer da bi se nesto uzelo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilo-0306 12 Napisano Octobar 31, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan bas zbog tog i naknadnog ubacivanja i vadjenja ih i jurim. nego otuno su isti i kappa a jeftiniji 12000 jel cak je i nosac isti. nego nisam ih video pa da ocenim i razliku u plastici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Octobar 31, 2009 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam ih ja kupovao, nije postojao takav model by Kappa, mada mislim da su jako slicni, Kappa je Givi-jeva firma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 571 Napisano Octobar 31, 2009 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam nosace za Kappine kofere iako je to GIVI kompanija samo su proizvodi jeftiniji znacajnije iako je po meni razlika u kvalitetu jedva primetna. Imam Kapine kofere od 40 litara i fantasticno su se pokazali jer sam svasta tovario i u kofere, a letos sam ogroman gumeni camac spakovao da ide od spoljen ivice kofera sa jedne do spoljne ivice kofera preko druge strane jer nisam imao suvozaca i onak optereceno magare me odusevilo svojom stabilnoscu i ciklistikom u zavojima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Octobar 31, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Octobar 31, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Octobar 31, 2009 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Gle ja na prvoj slici... ;D ;D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Octobar 31, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Gle ja na prvoj slici... ;D ;D :D Dare.Kakve su ti ovo fenserske poze a? ;)Znamo da si ti.Ovaj Zvezdan samo skuplja podatke o svima nama i ko zna u kakvom trenutku ce ih plasirati. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Octobar 31, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Ista kaciga ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Octobar 31, 2009 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ista kaciga ... Isti co`ek! ;D Otkrio si me.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16899 Napisano Octobar 31, 2009 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Momci, za bocne kofere obavezno proverite cene i u TC motoshop-u u Ljubljani. Letos kada sam gledao koplet givi bocnih kofera je bio tek nesto iznad 200eur sa nosacima, sto je mnogo povoljnije nego u BG. Bedak je sto ako se odmah tamo montiraju na motor nema povracaja poreza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Octobar 31, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da i kad kupis nosace,moraju malko da se modifikuju.Tako su mi ljudi objasnjavali.Nisu bas idealne mere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilo-0306 12 Napisano Novembar 1, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam slao pismo u Givi italija i zzamolio ih da mi daju cene. bili su kulturni i odgovorili mi da odem u trion motors da su oni zastupnici. nisam im odgovorio da me izadje 30-35% skuplje . ipak cu narucuti iz slovenije ili it. da mi neko donese. nego da li je oznaka nosaca za E41 PL532? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 571 Napisano Novembar 1, 2009 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da i kad kupis nosace,moraju malko da se modifikuju.Tako su mi ljudi objasnjavali.Nisu bas idealne mere. Koliko je meni poznato nosaci za Givi kofere GIVI E 41 i Kappa N40 su isti, ja sam namontirao, pardon drugari su mi namontirali ove Kappine i malko su se namucili da sve rupe postave na svoje mesto. Jos jedan savet u vezi srafova, jako su losi pa vam savetujem da ih odmah zamenite jacima, jer kad sam hteo da skinem levu stranu zbog postavljanja podmazivaca lanca, majstori tj. Dr_Gubi i Deyan76 nisu uspeli da odvrnu sraf posle silnih peripetija i zajebancija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Novembar 1, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Evo skolski primer za dodatno stelovanje nosaca kofera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 571 Napisano Novembar 1, 2009 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko koja je cena ovoga skid plate-a? http://www.spare.suzuki.hu/katalogus/product_image.php?idprod=5128&id=23〈=en Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Novembar 1, 2009 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da i kad kupis nosace,moraju malko da se modifikuju.Tako su mi ljudi objasnjavali.Nisu bas idealne mere. Kod mene legli na sraf , bez budzenja! ;D Jedino sto sam pleksi morao da obradim da bi lepo legao, jer su mu ivice deblje nego sto moze da stane. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Novembar 1, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko koja je cena ovoga skid plate-a? http://www.spare.suzuki.hu/katalogus/product_image.php?idprod=5128&id=23〈=en Kada sam gledao da ga kupim znam da je bio duplo skuplji od drugih.Odustao sam.Ne secam se tacno cene.Imas cenu na netu za njega ali znaj da su kod nas skuplje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilo-0306 12 Napisano Novembar 1, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan taj skid plate ti je oko 176E u suzukiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilo-0306 12 Napisano Novembar 1, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan mada ovaj skid plate sto je DARK uzeo nije nista skulji a neuporedivo je lepsi i mislim da mnogo boljie zatvara i stiti. malo je problem oko nabavke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Novembar 1, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Meni su prosle godine trazili 330 eu za taj Suzukijev. Avaj moj je ubedljivo najlepsi.Nije za offroad.Malo je spusteniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 571 Napisano Novembar 1, 2009 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan taj skid plate ti je oko 176E u suzukiju Darkov uzivo izgleda odlicno, mada sam se razocarao sto je vise sminkerski nego funkcionalan jer je na oko lep, ali za offroad... Na ovaj sam slucajno naleteo na netu,uzivo ga nisam video, ali mi izgleda sjajno i funkcionalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...