gagi982 44 Napisano Novembar 11, 2020 U prolazu, 37 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: CrossTourer Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege, Prodao bih svoju Cafe Racer Vintage 2 koznu jaknu ( slike i ostalo imate na kupprodajem) ,jedina je tamo. Sredstva idu za lecenje Anike. Dokaz o uplati ,naravno,postavite ovde. I podrazumeva se ako neko zeli da proba jaknu,tu sam. Cena 150e,mozete i licitirati. Prvi put postavljam ovako nesto ovde,ne zamerite na nekim nenamernim greskama. Dragan 063325557 https://www.budihuman.rs/sr/korisnik/858/anika-manic 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 316 Napisano Novembar 11, 2020 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast druze!Ostavi samo link ka KP oglasu, tesko da tek tako moze neko da je nadje tamo Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Novembar 11, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Cenim nameru.Daj da vidimo jaknuSent from my SM-A715F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gagi982 44 Napisano Novembar 11, 2020 U prolazu, 37 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: CrossTourer Prijavi odgovor kao problematičan Motocikli | Oprema i delovi - KupujemProdajem M.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko 3 miliona oglasa, na jednom mestu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gagi982 44 Napisano Novembar 11, 2020 U prolazu, 37 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: CrossTourer Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na propustu KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko 3 miliona oglasa, na jednom mestu! https://www.kupujemprodajem.com/motocikli-oprema-i-delovi/odeca/cafe-racer-vintage-2-kozna-moto-jakna/oglas/100207763 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15661 Napisano Novembar 11, 2020 Drug član, 1787 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav @gagi982 Da li mi možeš potvrditi da sam ja novi vlasnik jakne? https://www.budihuman.rs/sr/donacije/sve-uplate 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gagi982 44 Napisano Novembar 11, 2020 U prolazu, 37 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: CrossTourer Prijavi odgovor kao problematičan Naravno..pusti mi broj,mogu i danas da ti je dopremim.. Bravo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15661 Napisano Novembar 11, 2020 Drug član, 1787 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, gagi982 said: Naravno..pusti mi broj,mogu i danas da ti je dopremim.. Bravo Hvala, ali nema potrebe. Ako se slažeš i želiš da mi pomogneš. Voleo bih da nastaviš prodaju (donaciju) jakne pod istim uslovima. Dakle ako je prodaš preko oglasa, uplati Aniki donaciju i postavi dokaz o uplati. Takođe, ako je uzme neko od kolega sa foruma neka on postvi dokaz o donaciji i daj jaknu njemu. Da li se slažeš sa tim, jel to ok? 15 5 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Novembar 11, 2020 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Vi ste carevi obojica. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gagi982 44 Napisano Novembar 11, 2020 U prolazu, 37 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: CrossTourer Prijavi odgovor kao problematičan Kako je kolega yogi i napisao..tako ce se i nastaviti.. Njemu se neizmerno zahvaljujem. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 316 Napisano Novembar 11, 2020 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan @yogibear Svaka jebena cast!Izvinjavam se na psovci, jace je od mene..@gagi982Naravno psovka vazi i za tebe Bravo ljudi, cast mi je sto vas makar i ovako na nevidjeno poznajem.. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gagi982 44 Napisano Novembar 11, 2020 U prolazu, 37 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: CrossTourer Prijavi odgovor kao problematičan Vreme lagano ističe za nju..Nažalost,od države,navikli smo,ne očekujemo ništa. To je vec druga tema,da ne zalazimo. Ovo je samo jedan mali doprinos. Nadamo se da će pomoći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15661 Napisano Novembar 11, 2020 Drug član, 1787 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto si i napisao, bolje da ne spominjem drzavu, bar ne u ovoj temi. A sto se tice Anike i ostalih malih andjela kojima je potrebna pomoc, ostaje nam da se nadamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15661 Napisano Novembar 12, 2020 Drug član, 1787 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Dok cekamo da jakna nadje novog vlasnika... SRBIJO, ZAPAMTI OVA IMENA: Miloš i Biljana prodaju kuću da spasu Aniki život, a sada se javio KUPAC i ponudio nešto PRELEPO WWW.BLIC.RS Zapamtite ova imena: Miloš Mijajilović i Biljana Dragićević. Zapamtite, jer njih dvoje, brat i sestra iz Gornjeg Milanovca... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gagi982 44 Napisano Novembar 16, 2020 U prolazu, 37 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: CrossTourer Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je zaista kao nova,sa protektorima,jako lepog izgleda.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gagi982 44 Napisano Novembar 24, 2020 U prolazu, 37 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: CrossTourer Prijavi odgovor kao problematičan Cafe Racer Vintage II Kombijacke kaufen | Louis Motorrad - Bekleidung und Technik WWW.LOUIS.AT Cafe Racer Vintage II Kombijacke günstig kaufen bei Louis. Top Marken... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gagi982 44 Napisano Novembar 24, 2020 U prolazu, 37 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: CrossTourer Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko od kolega,eventualno,zeli jaknu,a nema dovoljno novca ,vrlo rado i čistog srca ću doplatiti do sume od 18k,koliko je yogi platio. Npr. imate 14,15k ,ja ću dobaciti do sume od 18..vreme prolazi,borba traje. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15661 Napisano Novembar 30, 2020 Drug član, 1787 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo je još malo vremena da se prikupi novac za lečenje dvogodišnje Anike Manić kako bi otišla na lečenje u inostranstvo. Anika boluje od spinalne mišićne atrofije tip 1 i jedina nada joj je da primi lek koji košta dva miliona evra zbog čega je organizovana široka društvena akcija prikupljanja novca. Pošaljite SMS sa brojem 858 na 3030 i tako pomozite u prikupljanju novca za lek koji treba da pomogne teško bolesnoj devojčici. Država je najavila da će Anika u Budimpeštu na lečenje otići avionom Vlade Srbije, ali i da od naredne godine Srbija uvodi skrining program kod novorođenčadi za rano otkrivanje ove teške i retke bolesti. Prema rečima majke devojčice Ivanke Pavlović Manić cilj je veoma blizu. - Prema poslednjem izveštaju fondacije "Budi human" nalazimo se na oko 15 odsto od cilja. To znači da je potrebno prikupiti još oko 300.000 evra za Anikinu terapiju. Poslednji put kad smo bili u Dnevniku poslato je oko 80.000 poruka za 24 sata i ukoliko bi se to ponovilo skoro da bismo završili sa prikupljanjem sredstava. Iskoristila bih ovu priliku da se obratim građanima koji su bili uz nas sve ovo vreme da pošalju SMS kako bismo uskoro poslali Aniku na terapiju - apelovala je je Anikina majka. Potrebno je da se do 15. decembra prikupe sredstva jer je nakon toga potrebno i vreme da se genska terapija naruči i dopremi u bolnicu iz Amerike, a Anika treba da bude u Budimpešti u januaru kad će se obaviti i neophodne analize, a posle nekoliko nedelja i primiti terapija. - Terapija se prima do određene telesne granice od trinaest i po kilograma, a Anika je vrlo blizu nje. Konstantno ima problem sa disanjem i gutanjem. U tom smislu je njeno stanje nepromenjeno, ali je u dobrom stanju da primi tu gensku terapiju, što je u ovom trenutku i najvažnije - rekla je Anikina mama. Izvor --------------------- Kolege i drugari, ako se nekome možda sviđa jakna pomenuta na početku teme a cifra od 150 evra mu je velika... Neka se javi kolegi @gagi982 i neka mu ponudi bilo kakav razuman iznos. Ako potencijalni kupac neće ili ne može da se bahće sa uplatama, ni to ne mora, @gagi982 će uplatiti donaciju ili može meni u Beogradu da da novac pa ću ja uplatiti i u Beogradu mu predati jaknu, nije bitno. Takođe, kupac ako želi može da ostane anoniman, nikakav problem. Kolega kod koga se nalazi jakna se ponudio da će uplatiti razliku u ceni... hvala mu, ali ni to zaista nije potrebno, bitno je da se jakna proda i da se što pre detetu uplate pare. U nadi da će jakna da se proda, pozdrav i unapred hvala! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gagi982 44 Napisano Decembar 1, 2020 U prolazu, 37 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: CrossTourer Prijavi odgovor kao problematičan 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gagi982 44 Napisano Decembar 3, 2020 U prolazu, 37 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: CrossTourer Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege, uspeli smo da skupimo dovoljnu količinu novca za Aniku. Želja yogija i moja je da se akcija nastavi ovaj put za Minju. Neka ovaj put bude u vidu licitacije u trajanju od 7 dana,nema se puno vremena. Početna cena neka bude 10.000. https://www.budihuman.rs/sr/korisnik/845/minja-matic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gagi982 44 Napisano Decembar 3, 2020 U prolazu, 37 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: CrossTourer Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupujemprodajem.com/motocikli-oprema-i-delovi/odeca/cafe-racer-vintage-2-kozna-moto-jakna/oglas/100207763 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gagi982 44 Napisano Decembar 9, 2020 U prolazu, 37 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: CrossTourer Prijavi odgovor kao problematičan Hvala dobrim ljudima,skupljen je novac i za Minju,upravo sam saznao.. Hajde da probamo i za Olivera https://www.budihuman.rs/sr/korisnik/848/oliver-pal-gajodi Ne bih otvarao novu temu,neka bude licitacija,pocetna neka bude koliko god procenite,samo da se skupi jos koji dinar.Znam da ce se yogi saglasiti sa mnom.. Jakna zaista kvalitetna ,perfekt očuvana.. https://www.kupujemprodajem.com/motocikli-oprema-i-delovi/odeca/cafe-racer-vintage-2-kozna-moto-jakna/oglas/100207763 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1420 Napisano Decembar 9, 2020 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da krenemo 2000rsd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Decembar 9, 2020 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Može početna cena.. Nudim 10.000,00Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gagi982 44 Napisano Decembar 10, 2020 U prolazu, 37 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: CrossTourer Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem kolegi.. Licitacija je u trajanju od 7 dana,kratko jeste,ali vreme je,i u ovom slucaju,jako bitan faktor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...