Jump to content

Moto Zajednica

nije tesko biti fin!

Recommended Posts

• Zainteresovan, 637 postova
  • Motocikl: TDM 850, DKW RT175

pozdrav bajkeri, sinoc sam bio na susretu u Beceju i bilo je super! zamerka za sve ucesnike moto skupa (ne samo na tom) jeste po pitanju hrane tj. ostavljanja prljavih stolova za sobom! I pored toga sto ostave prljav sto ostane gomila posudja sa jedva taknutom hranom!!! apelujem na sve da budemo svi MALO finiji jer svi mi zelimo sesti za cist sto i jesti, i svima se gade prljavi stolovi! Jeste na organizatoru da vodi racuna o cistoci, ali svi smo mi organizovali moto skup i znamo kakav je to cirkus i frka i normalno je da bude takvih propusta, zato samo malo da povedemo racuna o tome!!!  Molim da svi vode racuna o apelu SIPAJ KOLIKO CES POJESTI! Sve su ovo sitnice kojima cemo moto susrete uciniti bar priblizno idealnim......

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova
  • Motocikl: 4x4

Takodje podrzavam. Uzmimo u obzir i stvar da je neko racunao na rucak u kampu, nema se za pljeske i vesalicu. A neko je bespotrtebno uzeo koju porciju vise, nije je tako, a onda po organizatoru ospu paljbu da nije bilo dovoljno. A sto se ostavljanja haosa za sobom tice, posebna prica.

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

Odlichna ideja i apel!

Takodje podrzzavam i slazzem se ....mislim da je svima nama potrebno malo skupova "na strani"....mada puno toga dolazi i od kucnog vaspitanja! Nazzalost!  ::)

Nije teshko biti fin!

• U prolazu, 36 postova

100%%%%%%% se slažem!!! I to sprovodim na delu! Ali je zaista otužno koliko nas to ne radi!! I "Gavran" je potpuno u pravu! Zato, učimo svoju decu od starta!!

PRIMJEDBA NA MJESTU ! UZ OPASKU DA JE "SVE" DO ORGANIZATORA.

voleo bih da mogu biti imun na ovu poruku ali ne mogu...... ako cemo vec moto skupove napraviti boljim mestima, onda ne moze uvek SAMO organizator snositi odgovornost! ja nikad ni na jedan susret necu otici i ostaviti praljavo posudje ili do pola puno posudje, jer bajker koji dodje posle mene je dosao na isti taj skup jer voli motore, a u oko ce mu upasti moja ne kultura! a oko organizacije ima milion jedan posao i uvek ima propusta, tako da dajmo napravimo skupove boljim mestima!

jer ipak nije tesko biti fin ;D

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Sto se tice  hrane u tanjirima, pa ne bi trebali da prepune tanjire, ali ajd' posle kazu neki sipaju malo? Drugo ima faca koji uzmu probaju i ostave??? Ako hoce probu  treba reci coveku"Sipaj manje", ja bar tako uradim kazem lepo koliko hocu, pojedem vratim pribor na odredjeno mesto i nije tesko biti fin.

• Zainteresovan, 561 postova
  • Motocikl: Gilera Typhoon X

Takođe podržavam ideju.Ja nisam bila u Bečeju ali znam kako je jer se takve stvari dešavaju na dosta skupova( Velika Plana,Zlatibor...).Ipak se treba malo ozbiljnije i odgovornije ponašati.

Ja u Becheju, npr., nisam video nijednu kantu za smece.

ja sam video jednu! bila je pored mene! (izmedju satora) praznili su ga redovno :)

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

Ostali komentari su me naveli da se opet ukljucim u diskusiju o temi "Nije tesko biti fin" uz moju opasku da je "sve" do organizatora?!

Kao prvo organizator skupa treba da odredi da li se upotrebljeno posudje (korisnik) vraca na za to predvidjreno mjesto ili neko iz organizacije (za to zaduzeno lice) sklanja sa stolova posudje. To treba da kaze onaj koji dijeli hranu ili da se napise na nekoj tabli u blizini mjesta dijeljenja hrane. kada budu posjetioci motoskupa adekvatno obavjesteni onda hajde da polemisemo kakvi smo ??? Naravno da uvijek ima onih bahatih i silnih za koje nikakva zamolba ili upozorenje ne vazi.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja