djura 28 Napisano Avgust 29, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko gde se kupuju (ko ih pravi) ove prikolice, koliko to moze da kosta? Trebalo bi da ima ateste, signalizaciju i sve sto inace treba da ima prikolica da bih njom vozio motor po Evropi. Dakle, ne neke koje bi posluzile da oteram motor do prve sume ili garaze, nego nesto malo ozbiljnije. Ne treba da bude zatvorena - normalna prikolica u kojoj je bezbedno prevesti motor 1000 ili 2000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Avgust 29, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Mene isto ovo interesuje, kao i pitanja da li mora da ima domace ateste tj da je domace proizvodnje i kako se registruje tj koliko registracija kosta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar 17 Napisano Avgust 29, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte: http://www.alpin.rs/index.php?option=com_content&task=view&id=29&Itemid=48 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 30, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motorradcentar.com/prik.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 30, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hvala lepo. Ne znam kako ranije nisam ovo kupio... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1885 Napisano Avgust 31, 2008 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi bio "priparama" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano Avgust 31, 2008 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan evo ovako nesto. http://www.swexel.co.yu/22/vozila.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 31, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan odlicno Branko. Nego, ja u zivotu nisam vozio prikolicu, bilo kakvu. Koliko se sporije vozi sa tom skalamerijom iza sebe? Kojom brzinom se krece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano Avgust 31, 2008 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan nemam ni ja nekog iskustva ali drugar je pre nekako isao po motor sa praznom prikolicom 100-110 km/h,mislim da nema potrebe za takom zurbom ali po njegovom iskustvu nema problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Avgust 31, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan odlicno Branko. Nego, ja u zivotu nisam vozio prikolicu, bilo kakvu. Koliko se sporije vozi sa tom skalamerijom iza sebe? Kojom brzinom se krece? Pa ono, ne znamo kako ti vozis auto pa da ti kazemo koliko da usporis Na Auto-putu mozes i 100-120kmh. Prikolica u sustini i ne moze da se otkaci, ali moras da pazis na krivine i na neravnine jer je lagana i odskace od tla E da, moras mnogo vise da pratis retrovizor i gledas kako se prikolica ponasa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 31, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa ono vozim.... Ovo sam slikao iz kola negde izmedju Verone i Venecije, bilo pre 2 god pa se i ne secam. Tada jos uvek nisam klinca, pa me prikolica nije zanimala, ali sada je vise nego aktuelna. Kao sto se vidi na slici, ja sam u srednjoj traci (ne verujem da vozim ispod 140-150) a kolega me pretice Jel on to ima neku specijalnu, brzinsku verziju? To hocu da znam....nije mi bas neka fora da mi sada zbog prikolice i motora na njoj treba 50% vise vrema tamo gde sam krenuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Avgust 31, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa ono vozim.... Ovo sam slikao iz kola negde izmedju Verone i Venecije, bilo pre 2 god pa se i ne secam. Tada jos uvek nisam klinca, pa me prikolica nije zanimala, ali sada je vise nego aktuelna. Kao sto se vidi na slici, ja sam u srednjoj traci (ne verujem da vozim ispod 140-150) a kolega me pretice Jel on to ima neku specijalnu, brzinsku verziju? To hocu da znam....nije mi bas neka fora da mi sada zbog prikolice i motora na njoj treba 50% vise vrema tamo gde sam krenuo. Ma opusteno, kao sto sam vec reko, prikolica je lagana i kad je prazna oce da odskace na neravninama. A kad je natovarena ponasa se normalno, jos ako imas neki jaci auto neces je uopste primetiti da je zakacena. Samo dobro zakacis motor za nju i nema nikakvih problema. Vidjao sam ja ludake po ibarskoj kako kroz krivine teraju ko da nemaju prikolicu. Ona je niska i siroka tako da skoro pa da nema bojazni od toga da se prevrne... E da zaboravih, ti kolima pravis neki kako da kazem "vazdusni dzep" pa na nju skoro da i ne udara vetar i nema neki otpor i na Auto putu bez problema moze da se tera i brze, jer nema nikakve sanse da se otkaci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Avgust 31, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan kuku na alfu mogu da stavim samo pod pretnjom srmrcu clanovima moje porodice Ako sam ja dobro shvatio , ta prikolica ce biti zakacena na BMW a Alfa ce biti na njoj ... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Avgust 31, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan kuku na alfu mogu da stavim samo pod pretnjom srmrcu clanovima moje porodice Ako sam ja dobro shvatio , ta prikolica ce biti zakacena na BMW a Alfa ce biti na njoj ... ;D ;D ;D Ahahahaha, kako sam se nasmejao kad sam procitao... :D :D :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Septembar 1, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kuku na alfu mogu da stavim samo pod pretnjom srmrcu clanovima moje porodice Ako sam ja dobro shvatio , ta prikolica ce biti zakacena na BMW a Alfa ce biti na njoj ... ;D ;D ;D BRAVO CAREEEEEE ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Septembar 1, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam prikolicu koja je urađena na trapu od kola, ima amortizere, i uopšte ne odskače po neravninama( čak tamo gde auto odskače ona ide ravno), a vozio sam je max.brzinom 160 kmh. Ima mesta za 2 motora, utovarnu rampu, 2 kanistera, rezervni točak itd. Ako nekog zanima cena je 450e, a može da ide na kraj sveta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 1, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Patak, aj daj neki sliku da vidim kako izgleda. Jel to registrovano? Kako se uopste registruju prikolice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano Septembar 1, 2008 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se uopste registruju prikolice? koliko ja znam tu ide treca tablica od kola,jer se tretira kao laka prikolica.bar ja tako mislim ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 2, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Patak, aj daj neki sliku da vidim kako izgleda. Jel to registrovano? Kako se uopste registruju prikolice? E bre, pa dodji lepo malo da se vidis sa starim drugarima Komom i Danetom, popijemo kafu, pa ce da ti pokazemo prikolicu, a moze i jos po nesto ;D. Moze koma i dalmatinca da ti pozajmi, da ne bi stavljao kuku na Alfu ;D ;D ;D A prikolica se registruje u Ljermontovoj, imas tamo jedan list gde pise sta sve treba. Ne znam 100% kako ide ali odprilike prvo treba da napises izjavu da je prikolica izradjena u kucnoj radinosti, ako jeste, pa ti oni daju uput na atest, pa ti odes na atest, i posle se vratis sa tim istim atestom, platis takse za trecu tablicu i teraj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Septembar 2, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Patak, aj daj neki sliku da vidim kako izgleda. Jel to registrovano? Kako se uopste registruju prikolice? E bre, pa dodji lepo malo da se vidis sa starim drugarima Komom i Danetom, popijemo kafu, pa ce da ti pokazemo prikolicu, a moze i jos po nesto ;D. Moze koma i dalmatinca da ti pozajmi, da ne bi stavljao kuku na Alfu ;D ;D ;D A prikolica se registruje u Ljermontovoj, imas tamo jedan list gde pise sta sve treba. Ne znam 100% kako ide ali odprilike prvo treba da napises izjavu da je prikolica izradjena u kucnoj radinosti, ako jeste, pa ti oni daju uput na atest, pa ti odes na atest, i posle se vratis sa tim istim atestom, platis takse za trecu tablicu i teraj... e jal mogu i ja da se vidim sa Komom i Danetom nego kad si vec u ljermontovoj svrati malo do starog drugara Svabe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Septembar 2, 2008 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Obrati paznju na to, da max brzina ne sme ni na autoput preko 80 km/h sa prikolicom. Ja vec platiosam kaznu zbog toga u Madarskoj. Inace ja prepravio sam fabricki (zastava) za motor. Najbrze vozio sam 160 km/h bez ikakvih problema. A potrosnja preskace oko +1-2 litara sa prikolicom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Septembar 2, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan eeeee bre Djuro....ti izgleda da si skroz zaboravio scenu u Cucucim tamo neke '82 .....cekaj da te podsetim gypssy dream mecka 123, brkati Mica za volanom...pozadi JA a iza mene PRIKOLICA !!!!! jeeeeeeeeeee pa dobro kad neces savet od mene .... > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 2, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ...pozadi JA jel imas neku sliku iz tog perioda da pokazes ljudima kako si izgledao OK, aj kad se vratim idem da vidim i tu priksu kod drugara Dane&Komana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Septembar 2, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Obrati paznju na to, da max brzina ne sme ni na autoput preko 80 km/h sa prikolicom. TO SAM BAS HTEO DA NAPOMENEM!!! Drugo, sa ovim prikolicama na slikama i nije preporucljivo voziti brze, jer imaju ogibljenje izvedeno u vidu torzione osovine pa kad naidje na neravnine skace tri dana, a ako je kojim slucajem pretovaris (recimo stavis BMW na nju ;D ;D ;D) moze da bude... pa recimo da sam imao slucaj da se celokupna osovina zarotirala u cauri. Ovaj slucaj ko sto Patak kaze je mnogo bolji, kada je prikolica napravljena od trapa od kola. Ja sam napravio moju od zadnjeg trapa Audi 80 sa sve oprugama i amortizerima, i sa njom vozis i ne osecas je, jedino pazis na duzinu vozila kad obilazis (pogotovu bicikliste... :-X) i na zaustavni put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Septembar 3, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam listao po netu i naleteo na ovo: http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=18242&trazi=1&ur=1&model=0&m=--Oprema-i-delovi-Prikolica-za-dva-motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...