Dace8 0 Napisano Novembar 5, 2020 U prolazu, 0 postova Lokacija: Vlasotince (Srbija) Motocikl: Kawasaki kmx 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam kawasaki kmx 125 koji je fabricki sa 12.5 kw tacnije oko 17 konja. Ali polazem za a1 i po pravilu i kolko sam video a1 moze voziti samo 125cc i maksimum snage 11 kw. Dali ce mi taj 1.5 kw praviti neki problem i dali smem po zakonu voziti ovaj motor a da mi ne napisu neku kaznu? Kaznu jos ni jednu nisam dobio zato sto me nisu zaustavljali ali se plasim i nisam siguran dali smem voziti ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Novembar 5, 2020 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da nece imati milosti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2975 Napisano Novembar 6, 2020 Drug član, 1173 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ali bas te briga...pa vec si kupio motor. Vozio sam KMX sa 16-17god i cini mi se da je imao 22-24ks, tj. 17kw a ne KS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dace8 0 Napisano Novembar 8, 2020 U prolazu, 0 postova Lokacija: Vlasotince (Srbija) Motocikl: Kawasaki kmx 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kolika ce biti kazna ako me zaustave i vide da motor ima vise od 11kw tacnije 12.5kw Sobzirom da imam 18 godina probnu dozvolu na 3 godine tj onu plasticnu i da imam polozeno za b i za a1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Novembar 8, 2020 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako te uhvate debelo ce da te kazne a dobices i zabranu voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...