Jump to content

Moto Zajednica

Sta ste videli?

Recommended Posts

• Zainteresovan, 699 postova
  • Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94

Pre,mozda vise od dva meseca decko (16-17 godina) na skuteru, prolazi kroz K.Mitrovicu (o opremi necu ni da pricam) i kuca porukicu na mobilnom ::)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 199 postova
  • Motocikl: Kawasaki Er 6n

Sinoc, na raskrsnici kod sajma, dva momka na skuteru, ovaj sto vozi drzi telefon i prica, a drugi iza kuca poruku. Ja usporim i idem iza njih. Brzina 57 kmh. Krivudaju levo desno ko pijani od silnog telefoniranja!!! Ne prodje dan da ne vidim nekog klinca na skuteru koji vozi po sred puta i kuca poruku ili prica dok jednom rukom i daje gas i koci i gestikulira!

• Braveheart, 717 postova
  • Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150.

Ma vrh svega ja na terenu i prolazi lik u japankama kucka poruku i vozi Triumph rocket covece od 300 kila i kuca poruku e to je  :o  ipak avidim mu treba iamti muda i tehniku

• U prolazu, 18 postova

Pa eto zgodnog epitafa: "Imao je muda i tehniku" ;)

Da ne budem u off-u... Letos u HN, devojka i ja se penjemo (peshaka) onim krivudavim putem od shkvera do trga i tip na skuteru nalece na nas i ide levo-desno. Ja reko neka budala nalozena... Izbegnemo ga mi, a tip mrtav pijan, ne vidi na oci!!! Iza cujem njegove drugarice koje nesto uzbudjeno pricaju "Ma budala, rekla sam mu da uzme pare za taxi, a on kaze da moze da vozi. Isto tako pijan je pre neko vece seo u kola i zakucao se u nekog fiata koji nije bio ni kriv ni duzan"... Nekima izgleda treba mnogo da se nauche...

• Svrati ponekad, 351 postova
  • Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3

Da se svasta videti, covek koji na skuteru vozi (verovatno svoje) troje dece od kojih je najstarije mozda 9 godina; lika kako zadnjaci neku zujalicu u sred bela dana na platou ispred Spensa (ko je iz NS, zna gde je kafe Makijato)... ona klasicna divljanja da i ne pominjem...

Citiraj

Ma vrh svega ja na terenu i prolazi lik u japankama kucka poruku i vozi Triumph rocket covece od 300 kila i kuca poruku e to je  :o 

E moram da priznam da sam i ja poslao par poruka... Naravno, na otvorenom putu pri nekom kruzingu od 60ak km/h

Nije tesko, samo naravno moras da skines rukavicu, a i uvek postoji sansa da ti telefon ispadne i zavrsi neslavno. Pa ako se ti cimnes da ga uhvatis pa odes i ti za njim.... :)

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty
  Citiraj

Citiraj

Ma vrh svega ja na terenu i prolazi lik u japankama kucka poruku i vozi Triumph rocket covece od 300 kila i kuca poruku e to je  :o

E moram da priznam da sam i ja poslao par poruka... Naravno, na otvorenom putu pri nekom kruzingu od 60ak km/h

Nije tesko, samo naravno moras da skines rukavicu, a i uvek postoji sansa da ti telefon ispadne i zavrsi neslavno. Pa ako se ti cimnes da ga uhvatis pa odes i ti za njim.... :)

Covece koji si ti ludak rizikujes da slupas motor koji ima 1900 kubika i bog zna kolko para kosta. Verujem kada bih ti samo sa stendera pao na stranu sjebo bi ga za bar 500 evrica a?

Pa....zavisi na koju stranu padne  ;D ... ali slazem se da je nepotreban rizik  :-[

• Braveheart, 717 postova
  • Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150.
  Citiraj

Citiraj

Ozbiljno !? pa to nije nista ja vozim 40km/h i taksista pravi polukruzno preko pune i jeedva ukocim ! preznojim se triput i pomislim ostao sam ziv tek mi je 21 jos zelim da zivim... pa mi nije ni do rasprave  :-[

• Zainteresovan, 561 postova
  • Motocikl: Gilera Typhoon X

Kod nas u Kostolcu dosta je ljudi kupilo motore ali mali broj njih se vozi u opremi,verovatno ni nerazmišljaju o kupovini iste.Možda kad budu videli nas( mali broj motorista ) kako se vozimo( puna oprema) nauče nešto.

• Svrati ponekad, 139 postova
  Citiraj

Sve sve ali ovo kad sam video,pricali mi svi ali nsiam verovao dok nisam video... Iz kraja mog dete bukvalno dete 13-14 god. cale mu inspektor ima kesha i kupio sinu slusajte sad Hondu 1000RR !!! Ko god mi pricao ja kao ma niste normalni sta se.ete ! ja na ada huji kad ide neki motor i kad sam video koji sok,motor ide a dete na njemu jedva dohvati zemlju uopste i vozi mali da nepoverujes !!! Koliki debil treba biti kupiti detetu 1000 cc !!!

Ma sta zna dete sta je 1000 kubika..

Mene najvise nerviraju skuterasi koji voze sa spustenim nogama sa strane.

• Svrati ponekad, 132 postova

Danas prolazim pored Saborne crkve. Pada kisa, klizavo. U tom trenutku ispred crkve prolazi lik na maxi skuteru,

totalno bez opreme i krsti se tri puta...

... hteo sam da mu dobacim "Bolje da si poneo kacigu umesto sto se krstis, dokazano pomaze"!!! 

:-\

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty
  Citiraj

Danas prolazim pored Saborne crkve. Pada kisa, klizavo. U tom trenutku ispred crkve prolazi lik na maxi skuteru,

totalno bez opreme i krsti se tri puta...

... hteo sam da mu dobacim "Bolje da si poneo kacigu umesto sto se krstis, dokazano pomaze"!!! 

:-\

Nazalost ne slazem se sa tobom:) Decko misli da ce mu BOG pomoci.... ( Ko zna mozda i hoce)

A Bozija moc je jaca od bilo koje kacige:) Ipak mnogo lep gest sa njegove strane( mada ne preporucujem pustanje guvernala bez preke potrebe, naravno dok smo u kretanju:)))))

(trebo je kacigu da stavi naravno)

• Svrati ponekad, 179 postova
  • Motocikl: KAMILA

dosao mi  pre neki dan cale sa sinom od 11 godina navodno mali ima nsr 125 cc a matori vozi varadera mi hoce sinu da kupi 600 rr i tako ti mali sede na moju crnu udovicu i kada je cale skapirao da mali ne  pipa nogama pod jer je jos mali i nije dovoljno izrastao odustane od kupovine.... ja samo gledam bledo kao tele i razmisljam sta je bre sa ovim covekom i tipa navlacim ga ...reko mislim da bi enduro bio bolji za njega jer  treba jos km da prodje mali.... rekoh matorom to.... jako je to  jos za njega znas....i tako nekako ga odgovorim od kupovine!!!ladan znoj me bre oblio da me neko kune posle znate vec na sta mislim!!!MISLITE O TOME!!!

• Svrati ponekad, 234 postova

video sam:

5 na skuteru,4 na skuteru,3 na skuteru = bez opreme

video sam:

sabene na r1,gsx-r,ninja,,honda cbr i sl u japankapa ,sorcu,i bez majce(volim te motore i postujem vozace koji se neponasaju kako ovi  japankama)

da nebude posle samo r vozaci ;)

video sam na zadnjaka u banderu u ulici kornelija stankovica decko jedva osto ziv!(bez opreme) ???

i dan danas pitam boga kako je to preziveo?

imam poznanike koji voze bez ruku,zaglave gas i vozaju se(a kolko sam im puta rekao da to nerade,ali neslusaju) ???

al kad su overili beton vec malo razmisljaju -sto ce reci u svakoj nesreci ima malo srece,iliti na greskama se  uci!

pijana budala mi druga ,a i on je budala sto je seo s njim unakazila jer je vozio 80 bezao od policije ,i patos jedva zivi ostali

???

problem je u tome sto dosta ljudi misli da su motocikli igracke sa kojima mozemo da radimo sta ocemo? >:( >:(>:(

• Ne silazi, 6320 postova
  • Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

Prosle nedelje, Mostarska petlja (BG), cekam bus ka NBGD i posmatram tri balavandera, najstariji po slobodnoj proceni 14-15 god, na 400ccm skuteru, na ulasku na autoput, predomisle se pa polukruzno i nazad u kneza milosa, sve u suprotnom pravcu, jednosmerna, naravno bez ikakve opreme.

Da nije bila rupa 10ak metara sirine izmedju mene i njih, pritrcao bih i naduo ih od samara !!!

• Drug član, 2265 postova

Vozim autoputem sa Wolflord-om i Slayer-om. Wolflord pretice Slayer-a, auto pretice Wolflord-a, a drugi auto pretice auto koji pretice Wolflorda koji pretice Slayer-a. :o

Bio sam iza njih i prilicno je bilo napeto videti cetiri vozila u dve trake. Najvise sam se zabrinuo za Wolflord-a, koji izmedju ostalog i ne praktikuje upotrebu retrovizora, da ne ode malo vise u levo nego sto treba, ili da auto do njega ne ode u desno izbegavajuci drugi auto. :o

Jedan momenat mi se se malo "zgadio" u Rumi. Idem na skup ulica koja vodi ka jezeru, veoma blizu mene prolece na zadnjem tocku R1 ili R6, nisam siguran koji je tacno. Naravno majca, bez kacige itd. Osim sto sam se malo "iscimao" u tom momentu, pored puta je bilo dosta dece koja su vristala i aplaudirala i verovatno mislila - ovako cu i ja kad porastem da kupim ovakav motor i tako da vozim. A o mogucnosti da neko dete istrci na put da i ne govorim.

Sedim u onom E lokalu, koji vas je u vise navrata pozivao na krckanje, i (jedva) uocim decka na skuteru sa ugasenim svetlima. Pomislim "jebem ti budalu neko ce ga pokupiti" i u tom momentu vidim da on nesto leluja, a zatim uocavam auto koji je sekao njegovu traku da bi skrenuo na cupriju. Na njegovu srecu auto ga je samo okrznuo, te se ovaj malo kotrljao i klizao i osim sto se malo isprljao nije mu bilo nista.

Sledeca scena on dize skuter,  pali se  auto i jedan za drugim dose negde da se biju. ::)

• Drug član, 1392 postova
  Citiraj

Jedan momenat mi se se malo "zgadio" u Rumi. Idem na skup ulica koja vodi ka jezeru, veoma blizu mene prolece na zadnjem tocku R1 ili R6, nisam siguran koji je tacno. Naravno majca, bez kacige itd. Osim sto sam se malo "iscimao" u tom momentu, pored puta je bilo dosta dece koja su vristala i aplaudirala i verovatno mislila - ovako cu i ja kad porastem da kupim ovakav motor i tako da vozim.

Pa kad ces da porastes?  ;)

• Security Consultant, 342 postova
  • Motocikl: Aprilja Pegaso

Ha demokratija u Belgiji,policija Vas ne zaustavlja...Nisam slikao ali ista scena kao kod nas.3mala arapa na skuteru od 50ccm u centru grada, vracaju se iz skole, naravno niko kacigu.Jebiga izgleda da smo vec u Evropi a da to i ne znamo

• Zainteresovan, 837 postova
  • Motocikl: Trenutno bez :/

danas u zrenjaninu neki lik sa crnim fazerom bez kacige prosisao kroz crveno na magistrali, sva sreca pa nije bila guzva kao sto nekad bude...

• Svrati ponekad, 132 postova

U centru Beograda, dve noci za redom tip u dukserici na CBR1000 vozi nocu, na zadnjem tocku sa ugasenim svim svetlima

na motoru - a da, motor je crne boje...

Sanse da ga vidi vozac automobila = 12%

• Svrati ponekad, 393 postova
  • Motocikl: BMW F650 ST

Jeste nekad isli nedeljom iz pravca Kamenice ka Novom Sadu na mostu Sloboda. Znaci neverovatno. Idem desnom trakom, kolima, oko 100, kad i sa leve strane i sa desne (zaustavna), tutnje motori na zadnjaka. Zena mi se prepala, a moram priznati da sam se i ja uplasio. STRASNO.

• Svrati ponekad, 455 postova
  • Motocikl: KTM 640 Adventure
  Citiraj

Jeste nekad isli nedeljom iz pravca Kamenice ka Novom Sadu na mostu Sloboda. Znaci neverovatno. Idem desnom trakom, kolima, oko 100, kad i sa leve strane i sa desne (zaustavna), tutnje motori na zadnjaka. Zena mi se prepala, a moram priznati da sam se i ja uplasio. STRASNO.

Sreca da nisi imao decu u kolima. Njima bi to bila trauma za ceo zivot. Ja izbegavam taj put, tamo covek nikada nije siguran.

Mada 100 na sat voziti preko mosta na kom je ogranicenje 60 nije pametno. Sta da iznenada dune vetar sa Dunava.

Taj put izbegavam zbog manijaka na motorima ali i u kolima. 100 na sat!!!  Ne mogu da verujem. Da li znas koliki je zaustavni put pri toj brzini?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja