yogibear 15541 Napisano Novembar 3, 2020 Drug član, 1781 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan SRPSKI VODITELJ IMAO SAOBRAĆAJKU Motor smrskan, automobil UNIŠTEN: "Ugruvan sam, modar, SA KRAGNOM I GIPSOM... sve me boli" WWW.BLIC.RS Voditelj Miloš Urošević imao je saobraćajku, te se odmah obratio svojim pratiocima i pokazao fotografije sa lica mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15541 Napisano Novembar 3, 2020 Drug član, 1781 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Novembar 3, 2020 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan A pre nedelju - dve gledao ga baš sa tim RTom učestvovao u emisiji o motorima i vespama na PRVOJ.... Valjda će voditelj proći bez ozbiljnih posledica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Novembar 3, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je ugao tj raskrsnica Spanskih boraca i bul. Arsenija Carnojevica kod Arene. Tu cesto prolazim motorom, ali i kolima. Bas me interesuje sta se desilo, steta sto nije napisao koju vise. Po onome na prvi pogled sto mi deluje, ispada da je automobil isekao motor skretanjem u levo, a morao bi da ga propusti. Mada nesto mi je previse ovo uvuceno u samu ulicu. E sad sta je zapravo bilo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 3, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Što god da je bilo, bitno da niko nije ozbiljnije povređen, mada kakav su opis stavili u blicu ( motor smrskan, auto uništen ) - mislio sam da će biti ko zna šta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano Novembar 3, 2020 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Što god da je bilo, bitno da niko nije ozbiljnije povređen, mada kakav su opis stavili u blicu ( motor smrskan, auto uništen ) - mislio sam da će biti ko zna šta. Zato što su smradovi klikbejterski populistički. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Novembar 4, 2020 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Jebes ove nove aute. Golf II bi dobio dve ogrebotine na haubi i gotovo, a mnogo je ucinkovitiji. Ja se najvise bojim Golfa II dizela a u poslednje vreme i Stilo je poceo da me plasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14372 Napisano Novembar 4, 2020 moto merkat °°, 4895 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi rekao moj bivsi kolega "danas vozis, sutra pijes jogurt" @Astral 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2406 Napisano Novembar 4, 2020 Andragog, 4978 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan A naslov teme je kao iz Kurira, mami te da otvoriš. Da nisam video malo pre u novinama, pomislio bih svašta ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...