Vladamir 9 Napisano Octobar 2, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Stitnike na kolenima nisam vadio da utvrdim od kog su materijala ali su na dodir tvrdi i ergonomski oblikovani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Octobar 3, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo su mi stigle pantalone i jakna! Ludilo su, pogotovu pantalone! Vladimire, hvala na tekstu i savetima. Da, tvrdi su stitnici.. Izgledaju stvarno kvalitetno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Octobar 3, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jao, sta mi radite... Sekula mi reče da popust traje do kraja meseca tako da ima vremena.Zakarus, ajd postavi neke slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Octobar 4, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Kiro, ja sam video pantalone i jaknu. Deluje mi kao odlicna investicija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Octobar 4, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Jao, sta mi radite... Sekula mi reče da popust traje do kraja meseca tako da ima vremena.Zakarus, ajd postavi neke slike. Aparat mi je kod koleginice.. Tek u ponedeljak.. Samo Kiro, i jakna i pantalone su prave letnje.. ventilacija savrseno radi.. Cak mi je sinoc bilo i hladnjikavo.. na 23 stepena Po meni najjaca je fora sto se nogavice skidaju jako brzo, i pretvaraju se u bermude - poslednji modni krik! Devojka mi je rekla da su mi to najlepse bermude koje imam:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Octobar 4, 2008 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan A gde si kupio te pantalone? Ja razmisljam sad da kupim neke letnje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Octobar 5, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kad koleginica vrati aparat baci koju sliku. Meni se i ne svidja bas sto su letnje ali sta da im radim...Mislim da ima da se kupi postava za njih.Nešto moram srediti, da rade bar do +10°. Driver 023, http://www.louis.de/?topic=artnr_gr&artnr_gr=205502 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...