Aleksandar1 0 Napisano Octobar 30, 2020 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor mi radi na 2k obrtaja dam mu mali gas smanji na 1k pa opet poveca,neki put radi i onda se od jednom sam ugasi sta bi mogo biti problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jorga83 112 Napisano Octobar 30, 2020 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: valjevo Motocikl: africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Koji motor??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10556 Napisano Octobar 30, 2020 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Karburator-i... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar1 0 Napisano Octobar 30, 2020 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kineski kros 125cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar1 0 Napisano Octobar 30, 2020 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sumnjam na iglicu karburatora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6796 Napisano Octobar 31, 2020 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ja sumnjam u zemlju porekla. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonikeda 53 Napisano Novembar 10, 2020 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RD03 Prijavi odgovor kao problematičan U svako slučaju loša smeša. Ima više goriva nego što mu treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...