supatje 103 Napisano Octobar 28, 2020 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Univerzalni SW-Motech bar risers. Visina 30mm, za volan precnika 28mm. Stanje odlicno, korisceni samo 2-3 voznje. KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko dva i po miliona oglasa, na jednom mestu! Cena za BJB 3000rsd 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8404 Napisano Octobar 28, 2020 Solo Rider, 3216 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Odlični "riser-i", cena više nego pristupačna i sa "čaurama" lako prelaze na 22mm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Octobar 28, 2020 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Odlicni su, bas masivni, i drze volan "ko za ochi" sto se kaze. Ja sam ih uzeo za F800GS, medjutim na njemu (i ostalim bmwima) donji polumeseci/nosaci volana nisu simetricni, pa ukrivo stoje. Podmetao sam neke flahove i radilo je, ali sam u medjuvremenu kupio tipske za f800 pa su mi ovi sad visak... Cena nije fixna, moze i malo nize... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 232 Napisano Octobar 28, 2020 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Divota da je 22 vec bi bilo moje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8213 Napisano Octobar 28, 2020 Drug član, 1725 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Imam iste ovakve podizače od 25mm, samo za korman 22mm, plaćeni duplo... Odličan kvalitet (u rangu brenda) tako da kome odgovaraju neće pogrešiti. Samo bih dodao da, onaj ko bude zainteresovan, proveri na sajtu SW do koje visine odgovaraju za njegov motor. Ja sam se dvoumio da li da uzmem 25 ili 30mm, iako je na sajtu pisalo da mom motoru odgovaraju samo 20 i 25mm, i da sam uzeo višlje tačno bih se zaj...o jer ovi od 25mm pašu "u brucu". Pet milimetara više dovelo bi do zatezanja sajli tj. morao bih da ih menjam. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Octobar 28, 2020 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, napisao sam u oglasu, ali sam zaboravio i ovde. Po knjizici koja je dosla uz njih pise da odgovaraju za: Honda Africa Twin rd04KTM 950 lc8,KTM 1050 advKTM 1190 advKTM 1290 superduke Verovatno moze i na neke druge motore uz manje ili vece prepravke. Ja sam mogao relativno lako da prepravim za moj (trebalo je jednu donju stranu skratiti za 3mm), ali mi bilo zao da ih kasapim... A nemam nameru da zaradjujem, pa je cena ispod one koju sam ja platio na popustu, cisto da mi ne stoje bezveze... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr 46 Napisano Octobar 28, 2020 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd - Vidikovac Motocikl: BMW F 750 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, supatje je napisao: Odlicni su, bas masivni, i drze volan "ko za ochi" sto se kaze. Ja sam ih uzeo za F800GS, medjutim na njemu (i ostalim bmwima) donji polumeseci/nosaci volana nisu simetricni, pa ukrivo stoje. Podmetao sam neke flahove i radilo je, ali sam u medjuvremenu kupio tipske za f800 pa su mi ovi sad visak... Cena nije fixna, moze i malo nize... Izvini za off, gde si našao tipske? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kachavenda 65 Napisano Octobar 28, 2020 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljujem se ako nisu otišli. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Octobar 28, 2020 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Herr je napisao: Izvini za off, gde si našao tipske? U Louisu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Octobar 28, 2020 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano za Kacavendu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Octobar 29, 2020 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...