mrle 8639 Napisano Avgust 27, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc mi je stigla poruka od Jana iz MC De'Wheels da je danas u sredu u Crepaji koncert Orthodox Celts i Atomskog sklonista. Okupljanje je u Kovacici kod Sceve u pivnici Jarmocisko u 19:30h. Normalno, ja bih isao, da li je jos neko zainteresovan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malice 3 Napisano Avgust 27, 2008 U prolazu, 30 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan ;D Crepaja! imamo jednog ortaka kog iz nevezanog zovemo tako, BTW. sto se tice za Atomsko i Celte ne znam za tu informaciju, ali dolaze u Zrendzu u petak i subotu. tako da proverite tu informaciju,nesto mi ne drzi vodu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8639 Napisano Avgust 27, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mi predsednik kluba koga znam vec duze vreme posalje poruku, meni je to dovoljno da mu verujem. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Avgust 27, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro Mrle, Pa jel lepo da to propustimo... Pa nije... Pa onda idemo, jel tako ;D Ja cekam bajkere u Doni pa da zapalimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Avgust 27, 2008 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Izvinte sto pitam a gde je Crepaja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8639 Napisano Avgust 27, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Kada od Panceva krenes ka Zrenjaninu preko Kovacice, od Panceva 15 minuta voznje je Crepaja pa Debeljaca, pa Kovaica. bio sam na moto skupu u Debeljaci, veoma dobri domacini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8639 Napisano Avgust 28, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Bili smo juce, lepo se provozali, druzili, popili pivce, slusali koncert...Samo da napomenem da je pivnica Jarmocisko mesto koje treba posetiti. Fotke cete videti ovih dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Avgust 29, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pivnica je bravo bajkersko mesto ;D Mrle daj slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8639 Napisano Avgust 29, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan evo i slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 29, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Ja uvek kasno vidim ono što treba da vidim. Kovačica je moje selo, bas mi je žao sto sam propustila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...