Jump to content

Moto Zajednica

Okupljanje BJB-ovaca BEOGRAD

Recommended Posts

• Zainteresovan, 760 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

Sada bi oni koji nisu bili mogli da kazu... Momci super ste; Sledeci put i mi dolazimo; i tako to.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Momci super ste,sledeci put dolazim i ja i sa mnom jos bajkera!!!  ;D  ;D  ;D

Vec u ovu sad nedelju!!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svakom po zasluzi, 12421 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Prošli (prvi) put nismo, ali sledeći put bi trebali da organizujemo jednu kulturnu vožnju do centra Bgd, ujedno kao uvertiru za sledeću nedelju i Akciju davanja krvi?

• Vlasnik sajta, 5371 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Bravo, drugari! Sad u Nedelju necu moci da se pridruzim jer cu biti u Makedoniji na reliju, ali nakon toga cu se potruditi da dodjem.

Oba vikenda iza narednog ce biti obojena BJB okupljanjima, prvo cemo imati davanje krvi, a nakon toga i organizovano vezbanje poligonske voznje na parkingu (to cemo zvanicno objaviti u sledecih par dana)...

A sta mislite da se okupljanja desavaju na nekom vecem parkingu, pa da donesemo cunjeve i da se vezba voznja/kocenje? Da bude i okupljanje, ali i neka korisna stvar - vezba ;)

...samo gde naći tako veliki parking?

Metro, Rodić, Tempo? Sumnjam da bi nam dozvolili?

Ili grešim, možda bi to bilaq dobra reklama za veću posetu navedenim megamarketima?

@Pablo

To je odlicna ideja,da svi ucestvuju,vezbaju i provere svoje vozacke sposobnosti.

@Arakis

Parking na buvljaku na NBG-u je povelik

Ma znam, stanujem u Blokovima...samo mislim da se teško ulazi kad buvljak ne radi?

Imam neku vezu u P. Servisu, ako se dogovorimo, mogu da pitam za dozvolu?

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

mislim da na parking kod buvljaka može da se uđe kad god hoćeš, jer rampa ne postoji tamo gde vozila izlaze sa parkinga

mislim da na parking kod buvljaka može da se uđe kad god hoćeš, jer rampa ne postoji tamo gde vozila izlaze sa parkinga

I ja to mislim!

Da, ali ne ide da tamo udje organizovana grupa, postavi poligon i tu provede 2 sata... I to tako jednom nedeljno stalno :D

Taj parking je Parking Servisov i ima smisla probati da se sa njima napravi dogovor da nam oni dozvole koriscenje parkinga u periodu kada se parking ne koristi, a mozemo sa njima videti sta im mi mozemo ponuditi za uzvrat... Mozda cak i parice ako treba, al to bi znacilo da nam treba sponzor te akcije...

• Bona Fides, 1310 postova
  • Motocikl: http://www.motoscout.de

... a mozemo sa njima videti sta im mi mozemo ponuditi za uzvrat... Mozda cak i parice ako treba, al to bi znacilo da nam treba sponzor te akcije...

mozda da nam Parking servis bude sponzor ;) te akcije. prvo i onako smo proterani iz javnih garaza (hteo sam jednom da sklonim od kise motor u javnu garazu) kad ono zabranjen ulazak s motorom (cak i kad hoces da platis celo jedno "automobilsko" mesto!?. a drugo Parking servis je firma Grada Beograda a Grad Beograd je po default-u zainteresovan za bezbednost saobracaja tj bolju edukaciju motorciklista. i eto Parking Servis i BJB organizuju samoobuku i druzenje/okupljanje - extra prilika za novog mladog gradonacelnika da presece vrpcu ;)

• Drug član, 1372 postova

... a mozemo sa njima videti sta im mi mozemo ponuditi za uzvrat... Mozda cak i parice ako treba, al to bi znacilo da nam treba sponzor te akcije...

mozda da nam Parking servis bude sponzor ;) te akcije. prvo i onako smo proterani iz javnih garaza (hteo sam jednom da sklonim od kise motor u javnu garazu) kad ono zabranjen ulazak s motorom (cak i kad hoces da platis celo jedno "automobilsko" mesto!?. a drugo Parking servis je firma Grada Beograda a Grad Beograd je po default-u zainteresovan za bezbednost saobracaja tj bolju edukaciju motorciklista. i eto Parking Servis i BJB organizuju samoobuku i druzenje/okupljanje - extra prilika za novog mladog gradonacelnika da presece vrpcu ;)

A mozda bi mogli da kontaktirate "Dva tocka" pa da se lepo dogovorite s njim da vam oni budu sponzori za "Bubanj potok", zato sto ionako sve testove rade tamo...

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600

uuu, bravo za ideju!..... a kako oni yugo nostalgicari uzurpiraju parking arene za svoje "trke" i niko im nista ne kenja ?!?

A mozda bi mogli da kontaktirate "Dva tocka" pa da se lepo dogovorite s njim da vam oni budu sponzori za "Bubanj potok", zato sto ionako sve testove rade tamo...

Hehe takva akcija se vec uveliko planira i bice najverovatnije organizovana 20. Septembra. ;)

Ali, posto su ljudi spontano poceli da se okupljaju, zasto ne bismo to lepo kanalisali i organizovali se jos bolje kroz okupljanje i vezbanje voznje na poligonu redovno? :D

Kocho, svidja mi se ideja da PS bude sponzor! ;) Odlicno razmisljanje.

• Drug član, 1372 postova

Moraju i neke ženske da se organizuju ili ja prelazim u klub ljubitelja jugića ;D ;D ;D

Hehe, ne spominji ih molim te, kad ih vidim ispred sportskog centra u Mladenovcu smuci mi se. Zamisli fore, parkiraju se i one devojke sednu na haubu i kao lakiraju nokte, nisam mogo da verujem svojim ocima. ljudi zamisljaju da su u nekom filmu.

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600

Ljudi, nemoj mnogo dobro da organizujemo to, otece se kontroli, pa ce poceti bajkeri sa svih strana da se prijavljuju u skolu bezbedne voznje, pa ce morati biznis da se pravi od toga  ;D

• Rider on the storm, 1272 postova
  • Motocikl: Pesadinac

Hehe, ne spominji ih molim te, kad ih vidim ispred sportskog centra u Mladenovcu smuci mi se. Zamisli fore, parkiraju se i one devojke sednu na haubu i kao lakiraju nokte, nisam mogo da verujem svojim ocima. ljudi zamisljaju da su u nekom filmu.

Tu fest tu fjurius mejd in Serbija :)

• Safety bike, 954 postova
  • Motocikl: nekad RS250 i AA500

Bravo, drugari! Sad u Nedelju necu moci da se pridruzim jer cu biti u Makedoniji na reliju, ali nakon toga cu se potruditi da dodjem.

Oba vikenda iza narednog ce biti obojena BJB okupljanjima, prvo cemo imati davanje krvi, a nakon toga i organizovano vezbanje poligonske voznje na parkingu (to cemo zvanicno objaviti u sledecih par dana)...

A sta mislite da se okupljanja desavaju na nekom vecem parkingu, pa da donesemo cunjeve i da se vezba voznja/kocenje? Da bude i okupljanje, ali i neka korisna stvar - vezba ;)

Ja sam skroz Za. Ionako sam pajser za voznju, opet ko zna ne mora... Moze se sedeti, pricati i tako.

• Bona Fides, 1310 postova
  • Motocikl: http://www.motoscout.de

Ja mislim da je najbolje da se nista ne organizuje. Najbolje je zezanje kad je spontano

tu si u pravu. ne bi valjalo ni da se preorganizuje :) samo dovoljno veliki prostor/parking i mozda nesto rekvizita da se ljudi zanimaju malo sa motorima, tek da se malo oseti i zvuk i miris :)

Imam neku vezu u P. Servisu, ako se dogovorimo, mogu da pitam za dozvolu?

Kocho, svidja mi se ideja da PS bude sponzor! ;) Odlicno razmisljanje.

eto arakis moze da nacne pricu tamo a mi da mu pruzimo podrsku - ima nacina i da se dodje i do gradskog sekretarijata za saobracaj koji je u stvari nadlezan za ukupnu regulaciju saobracaja u gradu - poiticare treba hvatati za gusu ili par dana pred izbore ili par dana nakon izbora (a ovi u gradu su se tek pre neki dan konstituisali)  - tada su puni elana :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja