Koprian 405 Napisano Octobar 5, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan taman za bermude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 742 Napisano Octobar 5, 2008 Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan I ja se teskog srca preskacem jer imam posla na drugom kraju grada ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 212 Napisano Octobar 5, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ajd i ja ću da budem u 5 kod arene, ali ne mogu dugo da ostanem jbg. imam ispit sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 742 Napisano Octobar 5, 2008 Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd i ja ću da budem u 5 kod arene, ali ne mogu dugo da ostanem jbg. imam ispit sutra Sine Bane, a sta sad studiras i nemoj bre da preceras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6518 Napisano Octobar 5, 2008 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bane, vidi li se kraja?? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 212 Napisano Octobar 5, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ispit je iz hirirgije, nije to mala stvar Kad položim ovo sutra (daće Bog) ostaje još 12 komata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6518 Napisano Octobar 5, 2008 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Udri po komatima ;D Sad ću da te obeshrabrim, malo ;D Dok sam ja vozio motor i vitlao njim po Srbiji i okolini,od Elektronskog fakulteta ništa..po neki ispit, tuc-muc...e ondaK sam se naljutio, prvo otišao u vojsku, pa se oženio i spi*kao fax za 2 i po godine, sa sve blizancima "za vratom" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Octobar 5, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan E skupljamo li se danas, ja zavrsavam shljaqu u 18h pa ono... gde sada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Octobar 5, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan u 18h smo u A bre,pa dodji tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Octobar 5, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Svartpilen 401 Prijavi odgovor kao problematičan u 18h smo u A bre,pa dodji tamo Ja cu opet pravo tamo. kosristim i priliku da pozovem Ceha i Hellenu na koju partiju pikada ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6518 Napisano Octobar 5, 2008 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ;D Koliko se sećam prošlog puta vas je devojka odrala samo tako ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Octobar 5, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan i opet ce! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6518 Napisano Octobar 5, 2008 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...i treba! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Octobar 5, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Svartpilen 401 Prijavi odgovor kao problematičan ;D Koliko se sećam prošlog puta vas je devojka odrala samo tako ;D Pravi dzentlmeni uvek puste devojku da pobedi al vi to ne razumete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Octobar 5, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ahaha,slatjo si me nasmejao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6518 Napisano Octobar 5, 2008 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nego, evo se sunašce promalja ovde po NBgd?? Hmmmm....a da ipak dođem kolima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Octobar 5, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan evo sunca,idem da se malo provozam,pa se vidimo u 17h kod Arene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6518 Napisano Octobar 5, 2008 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Motorom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Octobar 5, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Svartpilen 401 Prijavi odgovor kao problematičan ahaha,slatjo si me nasmejao! Ma ozbiljno ;D Evo da se kladis da ako dodje veceras da cemo opet da je pustimo :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Octobar 5, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan opet smo kucali u isto vreme matori ;D ma jok,brodom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6518 Napisano Octobar 5, 2008 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Octobar 5, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan pa motorm naravno,iam 11 C Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Octobar 5, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan A ja sam lepo krenuo jutros po kisi na posa' ;D 3Hao sam da ce se doc' na matorima... pardon, motorima.... Znaci u Abre, to je ono tamo kod YUBC-a a? A lepo bogami... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6518 Napisano Octobar 5, 2008 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan E sad ću i ja sokoćalom, pa kud puklo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Octobar 5, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan E sad ću i ja sokoćalom, pa kud puklo ;D Samo da ne bude da je puklo ono medju nogama pa onda se niko ne pojavi u stilu ma puca mi ... ono... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...