lencuga 14302 Napisano Septembar 18, 2008 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ako bude podnosljivo vreme, a javili su da hoce, ja cu oko 14h vec biti u beogradu da zavrsavam neke obaveze.pa ako se neko javi da ce biti kod arene eto i mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Septembar 19, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan sada mi nije jasno jel okupljanje danas ili u Nedelju? ako je danas ja ne mogu obaveza preko glave... a u Nedelju, pa ako je kisa mozemo da zabodemo neki kafic, bitni su ljudi ne mora motorima da se dodje... javljajte sta se desava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gringo 2 Napisano Septembar 19, 2008 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd>kod Bigz-a Prijavi odgovor kao problematičan Jbg-a ja se taman napenalio da dodjem u nedelju da upoznam ljude... :-\ I moj glas za nedelju u nekom kaficu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 19, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja u kaficu....moze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14302 Napisano Septembar 19, 2008 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan nedelja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Septembar 19, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan Pa skroz sa za to da se svakako vidjamo nedeljom, bez obzira na vreme, Arena je mesto za oklupljanje a u slucaju loseg vremena treba naci neko alternativno mesto, kafic ili sta vec... ... dajte recite neku ideju, samo da nedelja ostane dan za drugare sa BJB. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 19, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ser Zil... Banjica SC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 19, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Moze da ostane kod Arene...a ako padne nesto...ima zaklon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 19, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Pasce sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14302 Napisano Septembar 19, 2008 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ovo malo ide u off ali moram da kazem.sad sam dosao iz bgd-a, j.bote koja guzva.svaka vam cast kad svakodnevno prolazite kroz to, dzabe 120hp da poludis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 19, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Mene nema na ulici. Rasklopio sam motor. Ugradjujem alarm, blokade, jaca svetla i tako to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boško 24 Napisano Septembar 19, 2008 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da vas pozdravim. Prosle nedelje sam prosao bubom sa familijom ali bilo je kise pa nisam nikog video. Za nedelju racunajte da dolazim.Samo sam izgubio jedno 850 cc zamenio sam moja dva tocka za druga dva,covek treba da mi zavrsi registraciju a prodao sam i bubu.Kritike prihvatam samo na skupu a ako neko zna za neki auto da se prodaje manji sa boljim gepekom ne nesto skupo nek javi treba mi zbog posla. Ako ima kise gde onda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Septembar 19, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude kise... dajte predloge...moze onaj lokal gde smo vec bili, u juznom bulevaru, moze da iznenadimo Millosketa on ima lokal u kosovskoj...moze gde god vam odgovara, naravno da pokusamo da ispostujemo vecinu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 20, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Dajte par predloga pa postavite glasanje... ali danas, treba dati ljudima fore da procitaju post Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Septembar 20, 2008 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Tebe uvek ceka ova mala kod kuce pa ti je sve jedno da li ces se druziti sa nama obicnim smrtnicima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Septembar 20, 2008 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da vas pozdravim. Prosle nedelje sam prosao bubom sa familijom ali bilo je kise pa nisam nikog video. Za nedelju racunajte da dolazim.Samo sam izgubio jedno 850 cc zamenio sam moja dva tocka za druga dva,covek treba da mi zavrsi registraciju a prodao sam i bubu.Kritike prihvatam samo na skupu a ako neko zna za neki auto da se prodaje manji sa boljim gepekom ne nesto skupo nek javi treba mi zbog posla. Ako ima kise gde onda. Novosti, novosti Moraš da častiš Bole ;D Neka je sa srećom! Sinoć neko na ćerkinoj 206-ici izgleda hteo da ukrade radio, taman razbio bočno staklo i ja naišao, bilo je malo trke ali uteče đubre. Evo vitlam telefone da nađem staklo i to da joj sredim, ali nadam se da ću za nedelju da budem redovan kao i do sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 20, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Da vas pozdravim. Prosle nedelje sam prosao bubom sa familijom ali bilo je kise pa nisam nikog video. Za nedelju racunajte da dolazim.Samo sam izgubio jedno 850 cc zamenio sam moja dva tocka za druga dva,covek treba da mi zavrsi registraciju a prodao sam i bubu.Kritike prihvatam samo na skupu a ako neko zna za neki auto da se prodaje manji sa boljim gepekom ne nesto skupo nek javi treba mi zbog posla. Ako ima kise gde onda. Novosti, novosti Moraš da častiš Bole ;D Neka je sa srećom! Sinoć neko na ćerkinoj 206-ici izgleda hteo da ukrade radio, taman razbio bočno staklo i ja naišao, bilo je malo trke ali uteče đubre. Evo vitlam telefone da nađem staklo i to da joj sredim, ali nadam se da ću za nedelju da budem redovan kao i do sada. Oces da kupis garazu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Septembar 20, 2008 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma najgora stvar je što se to desilo ispred moje garaže...mrzelo je da uparkira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 20, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma najgora stvar je što se to desilo ispred moje garaže...mrzelo je da uparkira. cccccc . . . nemoj se ljutis . . . ali zasto ti onda trcis za to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 20, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Tebe uvek ceka ova mala kod kuce pa ti je sve jedno da li ces se druziti sa nama obicnim smrtnicima... Ma ja moju cicku turim na tormo, ali da ona vozi... Ja sedim u zavetrini ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Septembar 20, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se ali mene sigurno nece biti jer je ova temperatura toliko pala da pocinjem da se ledim.Ne pomaze ni dupla odeca tako da dok se vreme ne popravi mene nema,jer ipak nisam od onih sto voze i kad je sneg do kolena ;D. Brrrrr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 269 Napisano Septembar 20, 2008 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da se i ja javim ovde. Kafic u juznom bulevaru se zove kiss? Mesto gde bi se nasli, mora da ima dovoljan parking za nasa vozila. Kao i uvek do sada ja dolazim samo recite vreme (18:30-19:00h) i mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 21, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Prognoza kaze da nece biti kise... Izgleda da cemo se ipak videti !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Septembar 21, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Aj da okupljanje bude ranije, jer je u 19h već mrkli mrak, a i hladnije je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 21, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan aj u 17:00h ispred arena, jel to ok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...