Abdullah100k 8 Napisano Avgust 25, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Tekst preuzet iz GAZETE Zapalio se na motoru Ratko Mitić (24) zadobio je teže opekotine kada je juče oko 17 sati udario motorom “jamaha” u zid kuće u Beogradskoj ulici u Sremčici. Mitić je ulazeći iz sporedne ulice u Beogradsku izgubio kontrolu nad vozilom, koje se posle udarca u zid zapalilo. Plamen je zahvatio vozačevu odeću, a u pokušaju da ugasi vatru Mitić je zadobio teže opekotine, nakon čega je kolima Hitne pomoći prebačen u bolnicu. Oprezno ljudi, brzinu prilagodite stanju i uslovima puta a pre svega svojim mogucnostima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Avgust 26, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan u "Press"-u pise da mu je se motor zapalio u toku voznje nakon cega je izgubio kontrolu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Avgust 26, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kolio sam ja razumeo on iburazer su "malo popravljali motor" ??? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Avgust 26, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan popravljali motor? pa pre ce da bude da su ga grillovali... Hmm, kao i za sve ostalo trebace vremena pre nego li bude izasla prava prica... nadam se da ce covek proci bez trajnih posledica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Avgust 26, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Pa zna li neko tog Ratka iz Sremcice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Avgust 27, 2008 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Jadan decko. Valda ce biti dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 27, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan koliko ja znam neko mu je ugradio pumpu iz automobila u motor ne znam da li zato sto je bilo jeftinije ili zato sto nije nasao orginalnu ili da bi bilje islo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Avgust 28, 2008 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan dok sam radio nesto na motoru u radionici kod drugara ... Drugaru zvoni telefon da mu jave da je decko preminuo 30 ljudi se skupilo da daju krv za njega ... i samo su im rekli ne treba vise krv ... decko je preminuo ... :-\ Koliko znam , motor je za trke , decko je otisao kod nekog majstora koji uopste nije za motore nego za kola ... ovaj mu je "nabudzio" pumpu za gorivo i u toku voznje se zapalio Tuzno :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Avgust 28, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan To je katastrofa,a tog majstora treba na vesala ako je ta prica istinita, pa zar ne ume da kaze nisam ja za to.Kakva tragedija ne mogu jos da poverujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Avgust 28, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan To je katastrofa,a tog majstora treba na vesala ako je ta prica istinita, pa zar ne ume da kaze nisam ja za to.Kakva tragedija ne mogu jos da poverujem. Ko zna, mozda je bas taj decko rekao majstoru da ga osposobe kako god. Na zalost, zavrsilo se tragicno. A verujem da i tom majstoru nije lako jer sada mora da zivi sa time. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 16, 2008 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Nove informacije, koga zanima : Bio ja danas do drugara u Novom Zelezniku, da mu pogledam komp, izadjem ja na BJB forum da proverimo kako mu radi net, kad on rece 'daj otvori ovog sto se zapalio, da vidim nesto...' Ispostavi se da ga je poznavao odnekud. Jedan od policajaca koji su dosli na lice mesta posle nesrece je prijatelj ovog mog druga i pozovemo mi njega, da saznamo sta se stvarno desilo. Kaze decko da se motor zapalio najverovatnije u trenutku udarca u zid jer uopste nije imao poklopac na rezervoaru ! Inace, kod pomenutog majstora su sredjivali nesto oko paljenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 17, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Dokle nas sve ovo vodi,u zadnje vreme pravimo katastrofalne greske koje nas dovode do ovakvih tragedija ako nastavimo za par godina bice nas saka jada . Nemogu da se okacim na sait a da u posti nemam bar dve tri poruke o temi crna hronika svaki dan ,neznam kako vi ali ja posle ovakvih stvari nemogu da funkcionisem normalno celi sutrasnji dan. Pokoj dusi nastradalom momku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Septembar 17, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan i SULTANu se zapalio motor, izgoreo skroz, u voznji se zapali, ali je on reagovao, i na vreme sisao sa njega ram pukao, istopilo se sve, oklopa nema nigde, napred viljuske se odvojile od rama, ostala samo felna, gume nema nigde, ma uzas, kad sam video, uzrok, stalno je on nesto cackao, skidao rezervoar, a brzak je, i zaboravio je da stegne selnu na crevu za gorivo, i curnuo benzin pravo u alternator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...