AreOut 8 Napisano Jun 25, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tako Hayden dobija svoju drugu pobedu u karijeri na poklon. D Ne kapiram te hoces reci da je u Laguni bila isto na poklon?! Btw svaka cast za pogodak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 25, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da je Edwards doziveo strah od pobede' date=' steta[/quote'] Bravo! To isto sam i ja pomislio u trenutku kada je krenuo da leti sa motora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Jun 26, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Tako Hayden dobija svoju drugu pobedu u karijeri na poklon. D Ne kapiram te hoces reci da je u Laguni bila isto na poklon?! Btw svaka cast za pogodak Ko je spomenuo Lagunu? Tamo je pobeda bila cista kao suza, ali je ovaj put nece ostvariti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jun 27, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tako Hayden dobija svoju drugu pobedu u karijeri na poklon. D Ne kapiram te hoces reci da je u Laguni bila isto na poklon?! Btw svaka cast za pogodak Ko je spomenuo Lagunu? Tamo je pobeda bila cista kao suza' date=' ali je ovaj put nece ostvariti.[/quote'] Ja mislim da hoce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...