Milllan 83 344 Napisano Octobar 16, 2020 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Cesljao sam forum, ali ne vidim da je neko pisao iskustva o novom AK 550. Neka mi administratori prebace temu ako sam pogresno video. Da li je neko vozio ili vozi novi AK 550 2019, 2020? Moze li biti konkurencija t maxu ili dolazecoj forzi 750? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan9 46 Napisano Februar 1, 2021 U prolazu, 67 postova Lokacija: HERCEG-NOVI Motocikl: Honda Xadv Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da moze biti konkurencija u svakom pogledu :)ja ga konkretno imam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan9 46 Napisano Februar 8, 2021 U prolazu, 67 postova Lokacija: HERCEG-NOVI Motocikl: Honda Xadv Prijavi odgovor kao problematičan On 1.2.2021. at 13:37, Jovan9 je napisao: Naravno da moze biti konkurencija u svakom pogledu :)ja ga konkretno imam U ondosu na tmax ima 10ks vise i nek 7-do 10 nm(Govorim od tmax 2005-2018)Novi je doso na 54nmUpravljivost je fenomenalna nisko teziste o5 5cm nize od tmaxLako se obara u krivine,svjetla su mu odlicna ,pogotovo kratka,sto vecina motora i skutera ima priblemIma odlican rezervoar od 15l ,sediste je po.meni taman ni meko ni tvrdo sredina neka,za razliku od recimo xcitinga gdje bilo ko u fotelji da sjedimKocnice su mu cista 10ka radjene su u saradnji sa brembom odlicno koce :)Da neispadne samo da hvalim jel nisam od te rabote ajmo sad malo manePocecemo s plastikama ,plastike generalno na kymco skuterima nisu neke ,ajmo rec srednje lol,Famozni Noodo sistem ima Prednosti i mane.Prednosti su sto mozete da kacite i uredujete tablu po vasem ukusu(slike,grafiku brzomjera itd) Mane jebena navigacija ,sta reci kad im navigacija za cjelu Crnu Goru 15mb primjera radi na Here we go je 200mb, totalno im je navigacija jedna 0.Potrosnja mu je zavisi kolko ga cepite a ja ga Cepim bas dobro i ne prelazi 5.2,i sad Dolazimo do najbolje stvari a to je Auspuh,Akrapovic je kod mene i kad se spoje njih dvoje tako ubitacnu i duboku notu zvuka daju ,da je primjera Tmax 530 s istim sistemom tako tih Potrudio sam se ovako u mratkim crtama ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16463 Napisano Februar 8, 2021 Integrisan, 9439 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 2019, b. pumpa, negde u CG sretosmo momke..... kaze coek, koji je vozio sve modele T-Max od 2008 godine da ni jedan ne moze prici AK Bolji na gasu, bolje se peglaju krivinie.... njegove reci a dal je zaista tako to ne znam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan9 46 Napisano Februar 8, 2021 U prolazu, 67 postova Lokacija: HERCEG-NOVI Motocikl: Honda Xadv Prijavi odgovor kao problematičan Kako ne pa realno je jaci scooter jel tmax je a2 kategoriju ovaj nije al tmax je bolje sklopljen to je sigurno, a sto se masine tice ak550 tek treba da se pokaze:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...