bojan interagent 6 Napisano Avgust 25, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Aprilia Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko dali ce biti moto skupa na Hvaru a ako hoce, kad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Avgust 25, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam cuo od Baje(Slow Wheels) skup je 18-19-20 septembar , a mislim da ce njegovi clanovi iz Valjeva krenuti 17. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Avgust 25, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan tocno,susret je 18 i 19.9. Odrzava se u starom kampu na starom mjestu i broj telefona za rezervaciju bungalova 00385/21 306-341 bungalov kosta 280 kuna po danu za 4 osobe,ja sam vec rezervirao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano Avgust 25, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako Bog (i direktor) da vidimo se tamo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan interagent 6 Napisano Avgust 27, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Aprilia Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Sale, samo sam cekao kad ces da se javis. Ako bog da vidimo se na Hvaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki 086 5 Napisano Septembar 7, 2008 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Cetinje - MNE Prijavi odgovor kao problematičan tocno,susret je 18 i 19.9. Odrzava se u starom kampu na starom mjestu i broj telefona za rezervaciju bungalova 00385/21 306-341 bungalov kosta 280 kuna po danu za 4 osobe,ja sam vec rezervirao Održava li se moto skup baš u mjesto Hvar ili je neko drugo mjesto na otoku Hvar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Septembar 7, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan tocno,susret je 18 i 19.9. Odrzava se u starom kampu na starom mjestu i broj telefona za rezervaciju bungalova 00385/21 306-341 bungalov kosta 280 kuna po danu za 4 osobe,ja sam vec rezervirao Održava li se moto skup baš u mjesto Hvar ili je neko drugo mjesto na otoku Hvar? Starigrad na Hvaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano Septembar 7, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako Bog (i direktor) da vidimo se tamo ;D ;D ;D Ufffff, ne mogu da dobijem slobodne dane :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 086 0 Napisano Septembar 18, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Cetinje - Montenegro Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko informaciju o vremenu za vrijeme odrzavanja skupa. Mozda se vidimo tamo ako uspijemo da se organizujemo. Pozdrav sa Cetinja :-* :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Septembar 18, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan malo oblacno ,ali najvjerojatnije bez kise,ja krecem ujutro a poslje Hvara nastavljamo u C.G.Vidimo se tamo ako se ne vidimo na Hvaru. Gaso ce znati svaki nas pokret ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano Septembar 18, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko informaciju o vremenu za vrijeme odrzavanja skupa. Mozda se vidimo tamo ako uspijemo da se organizujemo. Pozdrav sa Cetinja :-* :-* Do Hvara ne znam al na Hvaru ti je oko 20 stepeni. Bez kise jer ta ista obilazi non stop al nikako da padne sto bi rekao moj matori ;D Propadose masline bez kise :o :o A ovo kazu ovi sto gledaju u oblake http://www.meteo-info.hr/grad.php?aGrad=hvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Septembar 18, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ne zovu ga bezveze "Suncani Hvar" link za vrijame http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam¶m=Hrvatska&code=14445 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki 086 5 Napisano Septembar 18, 2008 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Cetinje - MNE Prijavi odgovor kao problematičan malo oblacno ,ali najvjerojatnije bez kise,ja krecem ujutro a poslje Hvara nastavljamo u C.G.Vidimo se tamo ako se ne vidimo na Hvaru. Gaso ce znati svaki nas pokret ;D I mi krećemo ujutro, moramo se viđet tamo! Rezervisali smo u neke bungalove 1,5km od kampa đe se održava skup. Ne zaboravi da poneseš CD ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan interagent 6 Napisano Septembar 20, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Aprilia Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Nama se bas ne da da odemo do Hvara. U Kragujevcu je oko 12 stepeni i pada kisa, bas nije za put. A i smrzli smo se i iskisli prosli vikend pri povratku sa klubske voznje, jos mi je hladno. Boze daj, dogodine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki 086 5 Napisano Septembar 24, 2008 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Cetinje - MNE Prijavi odgovor kao problematičan Malo slika sa suncanog Hvara! Polazak sa Cetinja. Most Franje Tuđmđmana. Trajekt Drvenik - Sućuraj. Drvenik. Bungalovi. Gostionica kod barba Luke. Starigrad Put za sv.Neđelju. Sv. Neđelja - vinogradi odakle se prave poznata hvarska vina, a ovđe se konzumiraju. Vrbovsko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki 086 5 Napisano Septembar 24, 2008 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Cetinje - MNE Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme za defile. Defile kroz Jelsu. Tu smo upoznali i Mrvicu koja ima svoje mjesto na motor. Grad Hvar - pored Trogira najljepši grad na Jadranu. Na kraju dana večera u nekadašnju karantenu na obali mora (Starigrad). Ujutro polazak kući - opet trajekt. Odmor pod platanima u Trebinje. I na kraju đe ćeš čekat ako ne na ulaz u svoju državu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...