djura 28 Napisano Jun 20, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dimeznije su 150/70/17 Treba da bude nova, a treba mi (Svabi) sto pre. Ako moze da se bira onda Dunlop 607, a moze i Michelin Anakee, Mezeler Tourance... Gde se ovde uopste kupuju gume?! Jel ima ono kao radnja, odes i kupis ili su to sve neke sheme....donesem ti ja odavde-odande? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jun 20, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan dimeznije su 150/70/17 Treba da bude nova' date=' a treba mi (Svabi) sto pre. Ako moze da se bira onda Dunlop 607, a moze i Michelin Anakee, Mezeler Tourance... Gde se ovde uopste kupuju gume?! Jel ima ono kao radnja, odes i kupis ili su to sve neke sheme....donesem ti ja odavde-odande?[/quote'] Ej i taj muski je zenski.Reko sam da cu ti naci gumu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2305 Napisano Jun 20, 2006 Vlasnik sajta, 5405 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jednu ganc novu Anakee zadnju, al ne dam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 20, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jednu ganc novu Anakee zadnju' date=' al ne dam [/quote'] Nisam mislio da je das Moze zamena za lovu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 20, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Reko sam da cu ti naci gumu Pa zasto ja onda pisem ovo? Gde je guma?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jun 20, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Reko sam da cu ti naci gumu Pa zasto ja onda pisem ovo? Gde je guma?! Cekam da mi je nadju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 20, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj u DZLS u 27. marta, tamo kod renoovog salona. Neverovatno su povoljni. DZLS 27.MARTA 40 11000 BEOGRAD Tel: 011 3235 356 011 3245 023 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 20, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan A da to ti je za DUNLOP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 20, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pablo popustio pod pritiscima. Guma uzeta pa zakljucavam post. PS Dane, hvala ti! S obzirom da se Dunlop 607 pokazala kao odlicna guma, ako odlucim da se skinem sa Pilot Road, da znam gde da je nadjem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...