DUKI 215 Napisano Avgust 29, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan bravo jako lep miran i opusten putopis.po prvi put citam putopis napravljen sa mz svaka cast.ps. uzeo sam koju sliku od emze zato sto mi je to bio prvi motor i jako mi je drag ,i na kraju kako si bio zadovoljan motorom koji je podneo ovo putovanje Motorom sam zadovoljan,univerzalan je,dobro ide i po sumi i po magistrali,potrosnja od 4 do 4,5 lit.Inace prelazio sam i do 500 km u jednom danu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1713 Napisano Avgust 29, 2008 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, Duki! Uzivao sam u tvom putopisu. Hvala ti za to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Avgust 29, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Leo Duki nema sta,i opusteno.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 30, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan duki imam jedan delortov karburator za mz nije koriscen kupio ga polovnog tako da neznam da li je ispravan samo nema dizne,nisam ga montirao zato sto sam emzu neplanirano prodao pa kazem ostao mi samo karburator,pa ako ti treba javimi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1303 Napisano Avgust 30, 2008 Drug član, 1128 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan stvarno lepo putovanje ,sa uzivanjem sam procitao,nemam reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...