xpetronije 64 Napisano Octobar 13, 2020 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko od kolega iz Aranđelovca ima neku informaciju o ovom motoru, pošto mi je to drugi pik na listi za kupovinu. Hvala. Yamaha thaundercat WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha thaundercat, 1998. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Octobar 14, 2020 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, xpetronije je napisao: Ako neko od kolega iz Aranđelovca ima neku informaciju o ovom motoru, pošto mi je to drugi pik na listi za kupovinu. Hvala. Yamaha thaundercat WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha thaundercat, 1998. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo... https://forum.bjbikers.com/index.php?/profile/20547-shoyyka/ je iz Aranđelovca, pomoći će sigurno, pošalji mu PM. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 64 Napisano Octobar 14, 2020 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hoću, hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10383 Napisano Octobar 14, 2020 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Sad videh, ne znam motor... Poslah par poruka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 64 Napisano Octobar 14, 2020 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svakako, bez opterećenja, ako bude baš došlo do gledanja, javiću. Taj mi je svakako rezervna varijanta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...