JOE 0 Napisano Avgust 24, 2008 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ovu kacigu zato sto sam kupio sebi novu a i aj da se promeni inace XL velicina (61-62cm) koriscena nekih 3-4 meseca nova placena 155e skorz dobro ocuvana, vizir dobar cena 120e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Avgust 24, 2008 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Avgust 24, 2008 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Avgust 24, 2008 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Aj da probamo da vi date neku ponudu pa vam ja kazem jel se ja tu vidim ili ne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Avgust 27, 2008 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, recite vi neku cifru! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...