profa 9 Napisano Avgust 23, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Oko 17h na putu od Loznice prema Sapcu u mestu Novo Selo strasna nesreca. Motorista je udario u coveka na putu.Okolnosti nisu poznate,a epilog je mrtav covek odbacen preko kanala na trotoar i mrtav motociklista nekih 50ak metara na putu. Motor jos neki50ak metara napred isto na trotoaru.Suzuki BG table. Strasan prizor,pomoci se nije moglo.Motorista je imao kacigu na glavi ali su poginuli obojica na licu mesta. Ako neko ima jos informacija... EDIT / dodao sam datum, najzli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Avgust 23, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uzas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1317 Napisano Avgust 23, 2008 Drug član, 1135 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Avgust 23, 2008 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Avgust 23, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prosao sam tuda par minuta posle nesrece, katastrofa :o :o :o Iskreno saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Avgust 23, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan Cera je bio jedan od najbiljih majstora za bmw u okolini a i sire,dobar priljatelj jer za tog coveka niko nije mogao da kaze ruznu rec,bio je izvrstan vozac motora i auta,vozio je suzuki hayabusu ziveo je 300 na sat tako je i otisao. Iza sebe je ostavio zenu i 3 cerke. Moje najiskrenije saucesce. Pokoj mu dusi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Avgust 23, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Avgust 23, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce,pocivaj u miru.Jos jedna zrtva pijanih,neosvetljenih biciklista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Avgust 23, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko plecas 0 Napisano Avgust 23, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan Tuzno Cera je bio legenda motociklizma kao sto je vec pomenuto vrstan majstor za BMV nisam verovao da je nastradao jer je bio pravi vozac ko je bas umeo da vlada motorom u skroz kriticnim situaciama i svima nama mladjim vozacima bio uzor CERO uvek cu te pamtiti i rado secati Laka ti zemlja i jos bolji nebeski putevi porodici naj iskrenije saucesce :( :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 137 Napisano Avgust 24, 2008 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Dakle danas u ponedeljak 25 avgusta sahrana naseg druga i prijatelja u 13 casova na Donjosorskom groblju u Sapcu. Ko hoce i moze skup motorista ispred moto kluba Civija u 11 casova zatim organizovan odlazak na groblje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DENIS 2 Napisano Avgust 24, 2008 In memoriam, 53 postova Lokacija: basel switzerland Prijavi odgovor kao problematičan Zoran Cherevicki CHERA ,vozio sve sto ima tockove i to neverovatno ,jedan od razloga zbog cega sam i poceo da vozim motore tesko mi je strasno nemam reci ..... a uuuuuu nemogu da verujem. nek ti je laka crna zemlja,saucesce porodici i svim prijateljima a imao ih je mnogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Avgust 24, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Avgust 24, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka crna zemlja :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Avgust 24, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pokoj mu dusi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Avgust 24, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan u jebem ti... laka im crna zemlja obojici.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Avgust 24, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam priliku da ga upoznam u Bjeljini. Za kratko vreme shvatio sam da je rec o krajnje pozitivnom coveku. Spreman za salu i zezanje. Ostavio je na mene bas upecatljiv utisak. Neka mu je laka zemlja. Uzas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 24, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan saucesce porodici i prijateljima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rodjo 9 Napisano Avgust 25, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: bijeljina Motocikl: BMW R1100RT,HONDA CB650 SC Prijavi odgovor kao problematičan cera,neka ti je laka zemlja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Avgust 25, 2008 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ceru sam skoro upoznao i ostavio je na mene utisak maximalnog pozitivca i strucnjaka za motore, zao mi je obojice nastradalih, moje saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Avgust 25, 2008 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Cera pocivaj u miru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Avgust 25, 2008 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno. Iskreno saucecsce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Avgust 25, 2008 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ode jos jedan bajker koji je isao brze od svog andjela cuvara................. Saucesce ozaloscenima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Avgust 26, 2008 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam imao priliku da upoznam Ceru ali svaki put zaplacem kada cujem ili procitam da je neko od motorista poginuo. Iskreno saucesce Cerinoj porodici. Iskreno saucesce svim clanovina Moto Kluba CIVIJA od clanova Moto Kluba Duhovi. CERA NEKA TI JE LAKA ZEMLJA. NEKA SU TI LAKI PUTEVI BOZIJI. CUVAJ SVOJU BRACU KOJA SU NA DRUMU. VOLJENI NIKADA NE UMIRU... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGI GSXR 1 Napisano Septembar 2, 2008 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bio je dobar covek i dobar vozac. Moje saucesce porodici.. Pocivaj u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...