pekson 4 Napisano Avgust 22, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno ali na internetu ne mogu naci nista o ovakvim zbivanjima kod nas. Normalno ni ovde na bjb-u. A zasto? Sta ono nisu motori, ono nije zezanje? Bio sam prosle godine pocetkom septembra na Kosutnjaku i bilo je prelepo. Klinci sa 15-16 cepaju "petnestice" pa prsti samo. Tu su i seniori takozvani elektronici pa i minareli 125,... pa sve do prikolicara i balansera koji su fenomenalni. Dosta rucnih radova, prerada i ljudi u kojima krv vri za motorima. Podsetio sam se na svoje davne pocetke, miris sagorele mesavine i zvecanja karika. Ima li nas jos i hocemo li dati neku informaciju o toj grani "moto sporta" kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Avgust 22, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti u istom podforumu, samo nekoliko redova nize... http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=20743.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pekson 4 Napisano Avgust 22, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Lepo opisano i lepe slicke, svaka cast.Samo sto nisam video. Ali ja dobio obavestenje da se Vrsac vozi u nedelju 24.08.'08. i to kao sigurnu. Ima li neko jos neku informaciju? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RATKO SX 4 Napisano Avgust 23, 2008 In memoriam, 87 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Tehnici pregled pocinje u osam sati,trenig je valjda oko 10 po divizijama...u jednom su danu trenizi i trke...bice super... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9569 Napisano Avgust 26, 2008 Drug član, 4395 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan a slike?????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...