Forsberg 4719 Napisano Octobar 1, 2020 Drug član, 1013 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, u narednih nekoliko dana treba da mi stigne Samsung Galaxy Note 20 Ultra u bronzanoj boji. Telefon je ful legalan i kupljen je u Telenoru. Tek treba da mi stigne, jer sam ga danas naručio . Ne planiram da ga zadržavam za sebe, već sam ga dobio po dobroj ceni i želim da ga prodam. Nov košta oko 1200e, moj može biti vaš za 900e. Na KP će cena biti veća Garancija važi od dana kad mi telefon bude dostavljen. Kad stigne telefon, stižu i sličice. Javljajte se na PP ako je neko zainteresovan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Octobar 1, 2020 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan Da je crni pa da pregovaramo P.S. Dobra je cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4719 Napisano Octobar 5, 2020 Drug član, 1013 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Stigao telefon, stigle i fotke Ovo su sluške i kabl koji ide uz njega Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Octobar 5, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bolestan telefon. Voleo bih da je moj. Srecna prodaja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4719 Napisano Octobar 20, 2020 Drug član, 1013 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Prodat van foruma. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...